Γούλας: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Την ΑΕ Ιστιαίας αντιμετωπίζει την Κυριακή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, η ΑΕ Καραϊσκάκης, προσβλέποντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς. Στο πλαίσιο της σημερινής (10/2) προπόνησης της ομάδας, μίλησε στο artagoal.gr ο φορμαρισμένος Γιάννης Γούλας:

– Γιάννη, πώς βλέπεις το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ιστιαία;

– Το παιχνίδι μπορεί να δείχνει εύκολο, λόγω της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στον όμιλο, καθώς και οι ομάδες που είναι σε χαμηλότερες θέσεις, έχουν την ποιότητα να πάρουν αποτελέσματα και εκτός έδρας. Έτσι και η Ιστιαία, είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, και πρέπει εμείς από τη μεριά μας να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις, και να πάρουμε τη νίκη.

– Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός;

– Αυτό που εμείς μπορούμε και πρέπει να κάνουμε, είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να τα δίνουμε όλα και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε ταμείο. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, παίρνουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους.

– Εσύ προσωπικά, έχεις βρει τον τελευταίο καιρό το ρόλο σου στην ομάδα ακόμα πιο ενεργά…

– Για μένα προσωπικά, στόχος είναι μέσα από την προπόνηση και τη σωστή δουλειά, να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει. Και φυσικά με την επιτυχία των στόχων της ομάδας, θα ανταμειφθώ και εγώ.

– Καλή επιτυχία…

– Ευχαριστούμε πολύ…

Για το παιχίδι της Κυριακής, δεν υπολογίζονται από το Νίκο Θεοδοσιάδη οι τιμωρημένοι Χαρτσιάς και Μαζιώτης, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Μπεκατώρος, που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις. όμως δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Ο φίλαθλος κόσμος, καλείται να βρεθεί κοντά στη αρτινή ομάδα, που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, και κυνηγά με αξιώσεις ακόμα τις πρώτες θέσεις.

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις