Στο 83′ λύγισε η Ιστιαία με Καραϊσκάκη

Ακόμα μια σπουδαία νίκη στα τελευταία λεπτά πέτυχε η ΑΕ Καραϊσκάκης, επικρατώντας της της ΑΕ Ιστιαίας με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Καραγιαννίδη στο 83′.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ευαγγέλου έστειλε με ωραίο σουτ την μπάλα μόλις άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και στο 6ο λεπτό, ακόμη ένα καλό σουτ, του Γούλα αυτή τη φορά.

Η Ιστιαία ανέβηκε στο γήπεδο, μετά τις δύο φάσεις του Καραϊσκάκη, και στο 9ο λεπτό, απείλησε με τον Ίβιτς, να πιάνει κεφαλιά, που σταμάτησε στον Ανδρούτσο. Στο τέταρτο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, με τους Γυφτοκώστα και Στεργίου, με αυτό του δεύτερου ειδικά να είναι πολύ επικίνδυνο, και να βγάζει δύσκολα ο Ανδρούτσος σε κόρνερ. Ο ρυθμός έπεσε, με την επόμενη υποψία φάσης να έρχεται σχεδόν 20 λεπτά μετά, με το Γυφτοκώστα να πιάνει δυνατό σουτ, που όμως έφυγε άουτ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε στο 40ο λεπτό, από το σοβαρό τραυματισμό του Σωκράτη Ευαγγέλου, ο οποίος σε μονομαχία που είχε στον αέρα με τον Πανάκη, χτύπησε στο κεφάλι, και χρειάστηκε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να το διακομίσει στο νοσοκομείο. Ο επιθετικός της αρτινής ομάδας που αντικαταστάθηκε από τον Τσάκαλο, είχε ευτυχώς καθαρή αξονική τομογραφία, και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες, σαφώς επηρεασμένες από το συμβάν του 40ου λεπτού. Η πρώτη φάση ήρθε στο 60ο λεπτό, με τον Κόλλινς να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κόλλινς σέντραρε, ο Γυφτοκώστας πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Μάλτζαρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις μεγάλες ευκαιρίες, στο 74ο λεπτό, όταν ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Ανδρούτσος έβγαλε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Στο 80ο λεπτό, ο Γυφτοκώστας έκανε εντυπωσιακή ενέργεια αδειάζοντας 3 αμυντικούς των φιλοξενουμένων, σούταρε με την μπάλα να προσκρούει σε αμυντικούς και να στρώνεται στον Τσάκαλο, που από πολύ πλεονεκτική θέση πλάσαρε άστοχα. Ο νεαρός παίχτης εξιλεώθηκε για την ευκαιρία του δύο λεπτά μετά, όταν ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και ανατράπηκε από το Λαμπρόπουλο, με το διαιτητή Σιντόρη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιαννίδης, και δε λάθεψε, γράφοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 91ο λεπτό, ο Γεωργιάδης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους για τον υπολειπόμενο χρόνο με 10 παίχτες. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να παίρνει ακόμα μια μεγάλη νίκη δια πυρός και σιδήρου, και να εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα των αντιπάλων της, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαιτητής : Σιντόρης Μάριος Βοηθοί : Τίκας Δημήτρης – Φραγκούλης Παύλος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης (46′ Αβραμίδης), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Γούλας, Γυφτοκώστας (91′ Ηλίας), Παπανίκου, Ευαγγέλου (41′ λ.τρ. Τσάκαλος)

Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας (Παπανικολάου) : Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου (80′ Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Νικολέτος, Αλεξίου

artagoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις