Δεύτερο σερί “διπλό” για τον Μαγνησιακό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μαγνησιακό, ο οποίος επικράτησε του Άθλου Αλμυρού με 2-4 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Στο 16′ έγινε το 0-1 με αυτογκολ του Τσεκρέζη σε σέντρα-σουτ του Μάιπα. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, στο 39′ έγινε το 0-2 μετά από κεφαλιά του Τσιγαρίδα. Ο Άθλος στο ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριένα στο 46′ πέτυχε το 1-2 με τον Δήμα. Στο 74′ ο Βασιλείου με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-3. Στο 75′ ο Δήμας μείωσε 2-3 για τον Άθλο, ο οποίος στο αμέσως επόμενο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολή του Δημόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 80′ ο Θεοδωρόπουλος είχε δοκάρι και στο 86′ από πάσα του ίδιου παίκτη στον Γκέρτσο, ο τελευταίος πλασάροντας από κοντά τον Μπούντη διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
ΑΘΛΟΣ: Μπούντης, Τσεκρέζης, Παπανικολάου, Κουφογιάννης (85′ λ.τρ. Μπουκώρος), Κουτρογιάννης, Μπιρμπίλης, Φάτσης, Δήμας, Ζαντιώτης (46′ Δημόπουλος), Σαρσώνης, Γιαννακός (72′ Κούργιας).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Κρανιάς, Πέτρου, Προβιάς, Κοντοβάς, Γκέρτσο, Μάιπας, Μπάλλας, Τσιγαρίδας (65′ Λέτο), Θεοδωρόπουλος (88′ Χαρβάλας), Βασιλείου (88′ Γκάγκας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις