Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου έκοψε την πίτα της (photos)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην κοσμική ταβέρνα «Γκάζι», σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε παραδοσιακά η κοπή της πίτας και του ετήσιου χορού του Αθλητικού σωματείου Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, Βουλευτές

του Νομού αλλά και Διοικητές όλων των σωμάτων ασφαλείας, σε μια γιορτή, με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Δημ. Γαρουφαλιάς στο καλωσόρισμά του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς το σύλλογο, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες. Έκανε δε μια σύντομη αναφορά σχετικά με τους αγώνες του 2016, οι οποίοι διεξήχθησαν όλοι με μεγάλη επιτυχία, ξεκινώντας από το Ράλλυ Κένταυρος και εν συνεχεία στην Ανάβαση Πορταριάς, οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διάδοση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή μας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η τέως υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκπρόσωπος του Δήμαρχου Βόλου κ. Μουλάς Γεώργιος, ο πολιτευτής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV κ. Σάκης Κοκκίνης, ο πρώην περιφερειάρχης Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκης Νίκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου κ. Πόζογλου Χαράλαμπος, ο Διοικητής Τροχαίας Βόλου κ. Κουλούρης Αθανάσιος, μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ.
Μετά την κοπή της Πίτας, ακολούθησαν οι απονομές που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος, στους Πρωταθλητές.
Αντώνης Σταφυλοπάτης Πρωταθλητής στο ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΛΑΣΗΣ
FORMULA SALOON TURBO-2
Αθανάσιος Χούρλιας Πρωταθλητής στην κατηγορία JUNIOR στα ΚΑΡΤ
Γεώργιος Μπαλντούνης 3η θέση στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 (Ν,Α,Ε)
Κώστας Βασταρδής 3η θέση στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ FORMULA
SALOON 2016
Τυχερός της βραδιάς, ο Ευτύχιος Αντωνοβαρδάκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε ένα 2ήμερο στην Πορταριά στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, προσφορά του κ. Κακαλιάγκου. Επίσης, τρείς (3) τυχεροί Αθλητές του συλλόγου, Φώτου Γεώργιος, Περγάμαλης Γεώργιος, Βιδούρης Απόστολος, κέρδισαν συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα της Λέσχης.
Για το 2017 η Λέσχη θα διοργανώσει δύο (2) Δεξιοτεχνίες, την Ανάβαση Πορταριάς και τον τελικό κυπέλλου ασφάλτου.
Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. … όλα τα είχε αυτός ο χορός. Και του χρόνου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις βολιώτικες επιχειρήσεις-καταστήματα για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο κλήρωση.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΛΑ Βόλου

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις