Στην πρώτη του ισοπαλία… ο Άρης 1-1 με Πρωτεσίλαο

Σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον Άρης Μελ. και Πρωτεσίλαος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Πρώτη ισοπαλία για τον Άρη, από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες. Στο α’ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όταν είχαν…

ένα γκολ και τρία δοκάρια, αντίθετα ίσως το χειρότερό ημίχρονο της σεζόν έκαναν στο β΄ 45λεπτο. Αντίστοιχα το καλύτερο 45έπτο μακριά από την έδρα τους έκαναν οι παίκτες του Πρωτεσίλαου, μόνο που αυτή την ανωτερότητα τους δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ.
Ο Άρης ξεκίνησε με δοκάρι του Πετρόπουλου στο 5′, για να έχουμε το 1-0 στο 9′ από το Θεοδωσιάδη με κεφαλιά, μετά από κόρνερ
Στο 21΄ισοφάρισε ο Γιάννης Αραπίτσας με μονοκόμματο σουτ έξω από τη περιοχή και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, από τη σέντρα του Μαλλιαρού.
Ακολούθησαν άλλα δυο δοκάρι για τους γηπεδούχους, αρχικά με σουτ του Νούσια έξω από την περιοχή που χτύπησε στο κάθετο (21′) και στο 37′ σέντρα του Τσιαντή στο οριζόντιο δοκάρι κι από το μισό μέτρο ο Κάρος την έστειλε άουτ, σε μια απίστευτη φάση.
Στο β’ ημίχρονο πολύ καλύτερος ο Πρωτεσίλαος όπου μετρά χαμένο τετ α τετ του Παπαδόπουλου, που πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί (57′).
Στο 59′ ο αφύλακτος Παπαδόπουλος με άδειο τέρμα έκανε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 70′ ο Αλέκος Αραπίτσας σε τετ α τετ πλάσαρε στην κλειστή γωνία, ο Κουρίτας έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 75′ ο Παπαδόπουλος σε τετ α τετ, για να σιγουρέψει το γκολ έσπασε τη μπάλα στα πλάγια στον Αλέκο Αραπίτσα και με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα ο τελευταίος δεν πλάσαρε καλά κι έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή τέρματος.
Οι γηπεδούχοι παραλίγο στο τέλος να κλέψουν το παιχνίδι από σέντρα του Τσίρου και τον Θεοδώρου να πλασάρει άουτ από το ύψος της μικρή περιοχής.
Μια φάση που συζητήθηκε σημειώθηκε στο 4′ σε σουτ του Αλέκου Αραπίτσα έξω από την περιοχή, που κατέληξε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ καθώς θεωρήθηκε παό το διαιτητή ότι ο Παπαδόπουλος, που ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα επηρέαζε τη φάση.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκουτσόπουλος, Γούτσιος, Γκίνης, Θεοδωσιάδης, Τσιαντής, Κάρρος (52′ Σιαμέτης), Πετρόπουλος (65′ Κουτλουμπάσης), Μερμίγγης (75′ Θεοδώρου), Νούσιας
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Πίτας, Τσόγκας (74′ Λεϊμονής), Μαλλιαρός, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Σ Χασιώτης (80′ Λάμπος), Γ. Αραπίτσας, Μαρικλέν (63′ Σιαμανίκος), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αλ. Αραπίτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις