Κούγιας για Τσιώλη, Βούζα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ArenaFM 89.4 για όλα τα θέματα τις επικαιρότητας. Αναφέρθηκε στην ΑΕΛ και την πρόταση που έκανε στον Σάκη Τσιώλη, στον Βούζα, τον αντικαταστάτη του Μπέντο στον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε ότι ο ίδιος θα έριχνε τον Τσορι, χθες. Τέλος τόνισε ότι ΠΑΟΚ προλαβαίνει να φτάσει τον Ολυμπιακό.

Αναφαρικά με τους στόχους της ΑΕΛ και τον Σάκη Τσιώλη: «Ο μοναδικός στόχος είναι η παραμονή. Ήταν και η αδειοδότηση γιατί δεν είχαμε αλλά την πήραμε, πλέον θέλουμε να φτιάξουμε έναν βασικό κορμό και να κρατήσουμε και τον κ.Τσιώλη για την επόμενη χρονιά, γιατί έχει κάποιες φιλοδοξίες διαφορετικές, όπως συζητήσαμε χθες. Του έκανα ήδη πρόταση για να παραμείνει και είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Μου είπε ότι αν δεν βρει μια αντίστοιχη πρόταση με αυτή του Γιώργου Δώνη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, να λύσει το οικονομικό πρόβλημα, θα μείνει».

Υπάρχει περίπτωση η ΑΕΛ να κινδυνέψει;

«Καμία, αν δείτε το πρόγραμμα, θα καταλάβετε. Πιστεύω ότι το όριο θα μείνει κάτω από τους 24, με μια νίκη θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία».

Αναφορικά με τον Βούζα: «Τον είχα προπονητή στην Παναχαϊκή, δεν θέλω να εκφέρω άποψη. Εγώ τον είχα απομακρύνει μετά από ένα παιχνίδι που κερδίζαμε την Καλλιθέα με 2-0 στο ημίχρονο, έκανε τρεις αλλαγές και χάσαμε 5-2».

Ο Μαρινάκης θα έχει πρόβλημα με τις συνεχόμενες γκέλες του Ολυμπιακού;

«Όχι τι πρόβλημα να έχει, έχει πάρει επτά στα επτά πρωταθλήματα, τόσα κύπελλα, παίζει κάθε χρόνο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή την στιγμή είναι μέσα σε όλους του τους στόχους. Εγώ απλά δεν θα έδιωχνα ποτέ τον Μπέντο. Μ’αρέσει σαν προπονητής και ήταν και σε όλους τους στόχους μέσα. Εγώ αν ήμουν θα είχα διώξει τον Τσόρι χθες. Αυτός έκανε το ατόπημα».

Ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να φτάσει τον Ολυμπιακό;

«Προλαβαίνει, απλά πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει παντού. Αν δείξει την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στα επόμενα παιχνίδια, έχει πολλές πιθανότητες να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την τύχη στα χέρια του, αλλά μπορεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις