Ευχάριστος… πονοκέφαλος για Καβακά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της κυριακάτικης (12/3) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό. Είναι γεγονός, πως στα δύο θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα τους, οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν βαθμούς, μην έχοντας, ωστόσο, και στα δύο ματς τον πρώτο σκόρερ

της ομάδας και του πρωταθλήματος, λόγω τιμωρίας.
Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα αγωνιστεί πάνοπλος απέναντι στον Απόλλωνα. Θα είναι πολύ σημαντικό οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να περάσουν μόνοι στην πρώτη θέση της κατάταξης, αποκτώντας πλεονέκτημα, ενώ θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και έχοντας να παίξουν εντός έδρας με Καραϊσκάκη και Νίκη.
Θα είναι διαφορετικό να κυνηγούν τον Ολυμπιακό οι υπόλοιπες ομάδες, απ’ ότι να κυνηγά ο Ολυμπιακός να ανέβει στην κορυφή. Παράλληλα, οι υπόλοιποι διεκδικητές της ανόδου έχουν και αυτοί δύσκολα παιχνίδια και κάποιες μπορούν να χάσουν βαθμούς. Καταρχήν, στο ντέρμπι της Πιερίας η Πύδνα υποδέχεται τον Διαγόρα με τον ηττημένο να χάνεται. Η Νίκη αγωνίζεται στην Λευκάδα με τον πάντα υπολογίσιμο εντός έδρας Τηλυκράτη, ενώ η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα αγωνιστεί με την Αμβρακία Κωστακιών εκτός έδρας, μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς, καθώς μάχεται για την παραμονή της.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση, με τον Τίμο Καβακά να ανοίγει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Θυμίζουμε, πως επιστρέφουν οι Ούγκο Μασάντο και Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις