Συνέχισε το νικηφόρο σερί ο ΓΣ Αλμυρού, με 3-0 στα Κανάλια

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του ο ΓΣ Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας στα Κανάλια τον τοπικό Απόλλων, επί του οποίου επικράτησε με 3-0. Ένα γκολ στο α’ ημίχρονο και δυο στο β’ μέρος για τους φιλοξενούμενους, ευχαριστημένοι από την εικόνα τους δήλωσαν οι γηπεδούχοι…

Η ομάδα του Θ. Θεοδώρου κάνοντας τη δική της δουλειά στο ακέραιο, είδε τη διαφορά της να αυξάνεται από τη δεύτερη θέση, αφού η νίκη του Πυράσου επί του Διαγόρα, ήταν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα…
Πολύ ευχαριστημένοι δήλωσαν οι γηπεδούχοι από την εμφάνισή τους, καθώς για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού είχαν καλή αμυντική διάταξη και υπήρξαν ανταγωνιστικοί, με το σκορ να μπορεί να τους διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι.
Στο 18′ έγινε το 0-1 με σου του Κοτσιαρίδη μέσα από την περιοχή, αφού πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Μουράβα, σε σουτ του Αραμπατζή που προηγήθηκε
Το 2-0 έγινε στο 58′, μετά από 5-6 χαμένες ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο, με παράλληλη σέντρα του Κοντοβά και πλασέ μέσα από την περιοχή του Αραμπατζή.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 76′, μετά από συνεργασία που απέφερε τελική πάσα του Βούλγαρη και πλασέ μέσα από την περιοχή του Κρανά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Κουζιώκας (46′ λ. τρ Μάρκου), Κατσικαδάμος, Πάντσιος, Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Μπάρδας, Γιαννακούρας (68′ Γεωργουλάκος), Τσιουρής, Ρακής (80′ Καλαμίδας)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος, Κρανάς, Τσιάτσιος, (60′ Καψιώτης), Κόκκας, (46′ Παυλίδης), Κυριάκος, Ακασού, Κοτσιαρίδης, Νασιακόπουλος, (75′ Δημουλάς), Αραμπατζής, Βούλγαρης Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις