Κούγιας: «Θα αργήσει κι άλλο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας»

Την εκτίμηση του ότι η υπόθεση της Λαμίας και της έντασης που κατέθεσαν οι Αρης και ΟΦΗ θα καθυστερήσει κι άλλο εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας με ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για το λόγο που έχουμε την εμπλοκή εισαγγελέα στην περίπτωση της Λαμίας: «Όταν υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να επιλυθεί από πειθαρχική επιτροπή είναι αναγκαίο προαπαιτούμενο να αντιγραφεί το περιεχόμενο της ένστασης και να υπάρξει κατηγορητήριο. Έπρεπε να γίνει και στο παρελθόν αυτό στην περίπτωση της Παναχαϊκής. Όλα αυτά βέβαια δημιουργούν χρονοτριβή».

Για το λόγο που δεν έγινε το ίδιο στην περίπτωση Μένκα της Καλαμαριάς: «Ήταν εντελώς διαφορετικό. Αυτό ισχύει μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για το εάν μπορεί να απορρίψει την ένσταση ο εισαγγελέας: «Σαφώς. Οι αθλητικοί εισαγγελείς είναι κανονικοί εισαγγελείς. Αυτοί μελετώντας τους κανονισμούς μπορούν να θεωρήσουν ότι δεν υπάρχει κατηγορητήριο. Πιστεύω ότι θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή. Χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει παρά μόνο ένα διάστημα τριμήνου παραγραφής».

Για τα στοιχεία που θα εξετάσει ο εισαγγελέας: «Θα διαβάσει την ένσταση και θα εξετάσει εάν ισχύει ο ΚΑΠ, ο οποίος είναι το Σύνταγμα, έναντι των Ενώσεων.

Για την βιασύνη της Λαμίας: «Καταθέσαμε το αίτημα. Θέλουμε να εκδικαστεί γρήγορα η υπόθεση».

Για το εάν μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση: «Έχω πέσει έξω στις εκτιμήσεις ως προ το χρονικό περιθώριο. Είναι βέβαιο ότι δεν θα γίνει την Πέμπτη. Το πλέον αισιόδοξο είναι να γίνει την επόμενη εβδομάδα».

Για την άνοδο τριών ομάδων από τη Football League: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η ομάδα που δεν θα έχει αδειοδότηση μπορεί να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται. Μπορεί να υποβιβαστεί και ο πρωταθλητής εάν δεν πάρει αδειοδότηση».

Για την υποψηφιότητα Γραμμένου: «Θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος ο κ. Γραμμένος. Μετά τις εξελίξεις που έχουν προκύψει ένας θα είναι ο υποψήφιος και θα εκλεγεί παμψηφεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις