«Θαύμα» Ζαρντίμ ή κυριαρχία Γκουαρντιόλα;

Αν βρισκόταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην θέση της Μονακό, ίσως τώρα να μιλούσαμε για ξεκάθαρο προβάδισμα της Σίτι μετά το 5-3 του «Ettihad Stadium».

Ωστόσο, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των 100+ γκολ φέτος, δείχνει ικανή να κάνει τους «πολίτες» να δεινοπαθήσουν στην αποψινή αναμέτρηση στο «Louis ll» (21:45, Cosmote Sport 1).

Οι Μονεγάσκοι συνεχίζουν να οδηγούν την «κούρσα» της Ligue 1 μετά την νίκη τους με 2-1 ενάντια στην Μπορντό, βρισκόμενοι τρεις βαθμούς μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «πολίτες» απ’ την άλλη επικράτησαν εύκολα 2-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο για την προημιτελική φάση του FA Cup, και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει διαθέσιμους για το ματς τον τιμωρημένο Γκλικ και τους τραυματίες Μποσίλια και Καρίγιο, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει με τον Φαλκάο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί απόψε.

Απ’ την άλλη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον τραυματία Γκάμπριελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Ραγκί, Τζέμερσον, Μεντί, Σίλβα, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ, Μπαπέ, Φαλκάο(;)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Σανέ, Αγουέρο

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις