Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι Τοξότης-Ιάσων Α.Μ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι για την Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Τοξότη και στον Ιάσονα Α.Μ. το οποίο διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι δύο ομάδες πάλεψαν με πάθος για τη νίκη και θα μπορούσε να υπάρξει νικητής, καθώς χάθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Τριχιάς με πέναλτι που κέρδισε ο Μαϊστράλης, σε ανατροπή του μέσα στη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34′ με τον Ζατσάι με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Ο Τοξότης στάθηκε άτυχος σε τρεις περιπτώσεις, όταν η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Κωνσταντίνου. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Χρήστος Πελεκούδας δεν μπόρεσε να σκοράρει με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ τα δοκάρια «σημάδεψαν» Σιαμουρδάνης και Μαϊστράλης στο 91′.
Από την πλευρά του και ο Ιάσων Α.Μ. είχε κάποιες καλές στιγμές, με τον Καλογριά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του Τοξότη στο 76′, όταν τα πλασέ που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο Πασπαλάρης.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Κωνσταντίνου, Τσίγκας, Μασούρας, Ρακής, Κοτσιαλής, Ζάχος, Καλογριάς, Ζατσάι, Σιόβας (82′ Βαρελόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Μπόγιαν (70′ Πιτσάβας).
ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Μάρκος, Κοιλαδίτης, Στρούγγης, Πελεκούδας (77′ Τσένα), Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Τριχιάς (77′ Χ. Πασπαλάρης), Μαϊστράλης, Τασούδης (60′ Αλ. Βέτσικας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις