Σε φόρμα ο Κένταυρος Ν.Π., 2-2 στον Πανιώνιο

Στραβοπάτημα για τον Πανιώνιο στο Βασδέκειο, που παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον ουραγό Κένταυρο Ν.Π. με 2-2, αν και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο ημίχρονο. Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους που ήταν πολύ ανεβασμένοι στο δεύτερο 45λεπτο, απάντησαν με δυο δικά τους γκολ κι έχασαν εντυπωσιακές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι…

Από την πλευρά του Πανιωνίου έγινε λόγος για πολύ κακό παιχνίδι εξαιτίας του ότι οι παίκτες δεν επέδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση. Από την πλευρά του Κενταύρου Ν. Π. επισημάνθηκε πως έγινε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, σε συνέχεια των προηγούμενων και τονίστηκε το γεγονός των πολλών χαμένων κλασικών ευκαιριών που θα έπρεπε να τους είχαν δώσει τη νίκη.
Το 1-0 έγινε στο 33′ από τον Χαρίση, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, σε φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ τους. Τρία λεπτά αργότερα (36′) ο Καλατζής με κεφαλιά έκανε το 2-0 από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σαρίδης.
Στο 65′ ο Κένταυρος μείωσε σε 2-1 με συρτό σουτ του Γκ. Πότσκα πέντε μέτρα έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας. Το γκολ τη ισοφάρισης πέτυχε στο 70′ ο Ν. Μαγγασιανός με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, στην ίδια γωνία της εστίας του Πανιωνίου.
Εκπληκτική περίπτωση για να κερδίσει το παιχνίδι είχε ο Κένταυρος στο 85′, σε σουτ του Πότσκα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καγιάννης στο «παραθυράκι» της εστίας του- σε φάση που δέχτηκε τα συγχαρητήρια των αντιπάλων- και στο 93′ σε κάθετη μπαλιά που πρόλαβε να εξουδετερώσει και πάλι ο Καγιάννης, πριν γίνει το σουτ από τον Γιαννέλη, από πλεονεκτική θέση.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης, Στεργίου, Καλατζής, Παπαπορφυρίου, Φώτου, Σαρίδης, Μαρούγκας, Μαρούφ, Πέτσης (65′ Λυρίτσης), Χαρίσης (75′ Ανκόλι)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Τζ. Πότσκα, Π. Μαγγασιανός, Λαμπαδάρης, Πανάρετος, Νιτσάι, Γκ. Ποσκα, Τσιργής, Φ. Γώγος, Σαρακατσάνος (61′ Γιαννάς), Μπογδανίδης (87′ Γιαννέλης), Ν Μαγγασιανός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις