Ευχαριστήρια ανακοίνωση Απόλλωνα Λάρισας προς τον Κ. Αγοραστό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Κώστα Αγοραστό, περιφεριάρχη Θεσσαλίας, εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος έχει εκδηλώσει αρκετές φορές την αγάπη του προς τον σύλλογο, πηγαίνοντας πολλές φορές στο γήπεδο να δει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στου Σάκη Θεοδοσιάδη.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση και όλη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Απόλλωνα Λάρισας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ό οποίος βρίσκεται κοντά στην ομάδα, για ότι και αν χρειασθεί και είναι των αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Αγοραστός έχει αποδείξει έμπρακτα, όλα τα χρόνια ότι διακατέχεται από αγνά φίλαθλα αισθήματα για τον ιστορικό μας σύλλογο, ενω συχνά-πυκνά δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί επίσημους αγώνες του Απόλλωνα, όπως και την Κυριακή (19/03) όπου η ομάδα μας αγωνιζόταν στο γήπεδο Φιλιππούπολης, με τον Θεσπρωτό (3-0) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τα νέα γραφεία του Απόλλωνα στο γήπεδο, παρουσία του εκπροσώπου της διοίκησης κ. Χρήστου Τερζούδη.