Ευχαριστήρια ανακοίνωση Απόλλωνα Λάρισας προς τον Κ. Αγοραστό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Κώστα Αγοραστό, περιφεριάρχη Θεσσαλίας, εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος έχει εκδηλώσει αρκετές φορές την αγάπη του προς τον σύλλογο, πηγαίνοντας πολλές φορές στο γήπεδο να δει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στου Σάκη Θεοδοσιάδη.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση και όλη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Απόλλωνα Λάρισας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ό οποίος βρίσκεται κοντά στην ομάδα, για ότι και αν χρειασθεί και είναι των αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Αγοραστός έχει αποδείξει έμπρακτα, όλα τα χρόνια ότι διακατέχεται από αγνά φίλαθλα αισθήματα για τον ιστορικό μας σύλλογο, ενω συχνά-πυκνά δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί επίσημους αγώνες του Απόλλωνα, όπως και την Κυριακή (19/03) όπου η ομάδα μας αγωνιζόταν στο γήπεδο Φιλιππούπολης, με τον Θεσπρωτό (3-0) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τα νέα γραφεία του Απόλλωνα στο γήπεδο, παρουσία του εκπροσώπου της διοίκησης κ. Χρήστου Τερζούδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις