«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Άνοιξης»

Συγχαρητήρια έδωσε ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. και το Δ.Σ. του ομίλου στους καταδύτες, τις καταδύτριες και τους προπονητές τους  για την κατάκτηση του Κυπέλλου Άνοιξης (Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίες), ενώ παράλληλα τους εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ν.Ο.Β.Α.:

“Το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό κααταδυτήριο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν, αγώνες καταδύσεων Β’, Γ’ και Δ’ κατηγορίας με την επωνυμία Κύπελλο Άνοιξης και ημερίδα Α και ΟΡΕΝ κατηγορίας. Ταυτόχρονα ήταν μία ευκαιρία για τους μικρούς καταδύτες –τριες του Ν.Ο.Β.Α. να αποκτήσουν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο τέλος Μαΐου στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Το Κύπελλο διεκδίκησαν οι σύλλογοι: ΑΡΓΩ, ΑΡΙΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φ., ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΝΟΒΑ και ΑΣΤΕΡΙΑ Θεσσαλονίκης. Ο Ν.Ο.Β.Α. συμμετείχε στους αγώνες με 14 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια και το κύπελλο Άνοιξης με 8 χρυσά μετάλλια (το κύπελλο παίρνει ο σύλλογος με τις περισσότερες πρώτες θέσεις).

Αναλυτικά οι Θέσεις και τα μετάλλια των αθλητών-τριών του Ν.Ο.Β.Α. είναι:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Μήτρου Γρηγόρης: έξι πρώτες θέσεις στο βατήρα 1μ. , 3μ. και στο σταθερό βατήρα στην Δ΄ και στη Γ΄ κατηγορία και αναδείχθηκε ο πρωταγωνιστής των αγώνων.
Χαλέμου Σταυρούλα: δύο πρώτες θέσεις

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Χαλέμου Σταυρούλα: τρεις δεύτερες θέσεις, Λαγάρα Εύα δύο δεύτερες θέσεις και Νικολόπουλος Νικόλαος

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Τσοκανάκη Ιωάννα: δύο τρίτες Θέσεις και Νικολόπουλος Νικόλαος

Στους αγώνες συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία μέσα στην πρώτη εξάδα στη Γ’ και Δ΄κατηγορία η Μέλλιου Μυρσίνη, Ιωάννου Ελευθέριος , Σάμψων Γρηγόριος, Μαλακασιώτη Ελευθερία, Ζηργάνου Έλενα, Δεληγιάννης Λευτέρης και Καπετανιά Ελένη. Σημαντική ήταν η απουσία της Στουκογιάννη Μαρίας που ασθένησε την τελευταία στιγμή.

Σε ημερίδα καταδύσεων στην Α΄ κατηγορία οι αθλήτρια του ΝΟΒΑ Καρανάσιου Αλίκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 1η θέση στο βατήρα των 3 μέτρων με 273,25 βαθμούς και ο Αθλητής Λαλιώτης Κωνσταντίνος κατέλαβε την 2η θέση στο βατήρα 1μ. με 269,90 βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του τμήματος καταδύσεων του ΝΟΒΑ με την ΚΟΕ και την Αθλητική Ακαδημία Φυρίγου οι Αθλητές Μήτρου Γρηγόρης και Χαλέμου Σταυρούλα προπονούνται στο ΟΑΚΑ με τις οδηγίες του εθνικού προπονητή κ. Πέτρου Φυρίγου. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα καταδύσεων του Ν.Ο.Β.Α. τόσο στο τμήμα υποδομής από την κ. Καπετανιά θεοδώρα , αλλά και στην αγωνιστική ομάδα από τον κ. Λιάρο Λάμπρο , σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Τουλούδη φέρνει διαδοχικά επιτυχίες στο Βόλο.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. και το Δ.Σ. του ομίλου, συγχαίρουν τους καταδύτες τις καταδύτριες και τους προπονητές τους και εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις