Π. Τζαναβάρας: “Πλήρως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από παιχνίδι της νέας του ομάδας έκανε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας εκφράζοντας την ικανοποίησή του από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τον υποψήφιο παίκτης της Νίκης, τον Κροάτη Βιντάκοβιτς ενώ τόνισε πως θα υπάρξη κι άλλη μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου:

“Ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα μου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών. Το πρόγραμμά μας είναι να μοντάρουμε αυτή την ομάδα. Στο σημερινό αγώνα δεν περιμέναμε την πίεση ψηλά από τον Αχαρναϊκό και μέχρι να προσαρμοστούμε μας πήρε κάποιο χρονικό διάστημα. Από ‘κει και πέρα είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας και είναι φυσικό να μην είμαστε έτοιμοι στο 100%. Θέλουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα και να είστε σίγουροι πως θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι.”

Για τον Βιντάκοβιτς

“Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Όπως είδατε έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ”

Για νέες μεταγραφικές κινήσεις

“Περιμένουμε ακόμη μία με δύο προσθήκες.”

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν…

“Ο Κορέτας που δεν έπαιξε σήμερα ήταν απλά επειδή θα έπαιζαν δύο εντεκάδες. Ο παίκτης είναι πολύ καλός και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Ο Μπακάλης είχε έναν τραυματισμό και προφυλάχθηκε ενώ ο Γιώτας είναι ανέτοιμος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις