Συνέχεια στο σερί για Θησέα…

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Θησέας, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί του Σαρακηνού, με σκορ 1-0. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα που ήταν το τέταρτο συνεχόμενο νικηφόρο, η ομάδα της Αγριάς έφτασε τους 26 πόντους, βρίσκεται πλέον στη μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά έχει πετύχει το βασικό στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία…

Το α’ μέρος προσέφερε καλύτερο θέαμα και περισσότερες φάσεις στην αναμέτρηση, ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα (88′), μετά από σέντρα του Γκουγκούδη και πλασέ του Βουρδάκη.

Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση έγινε στη Νεάπολη και ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς δεν υπήρχαν κλειδιά του γηπέδου.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ντούρο, Σούδης, Καλαμάτας, Ιωάννου, Φραγκογιάννης (65′ Τσεκούρας), Μπέικος, Κοντοβάς, Κωνσταντάκος (20′ λ.τρ. Σαμαράς), Σουάρες (75′ Νιαώτης).
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ακριβούσης, Μοράλες, Αναστασίου, Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος (70′ Ζάγκας), Γιαννούλας, Βλάχος (67′ Κόρμπας), Βουρδάκης, Γκουγκούδης, Ισά (73′ Λάμπρου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις