Στη Θεσσαλονίκη «μεταφέρεται» η Σχολή της Αγ. Παρασκευής Β.

Σε δυο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν 70 παιδιά από τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου. Πρόκειται για δυο διαφορετικές διοργανώσεις, στο πρώτο με ομάδες από όλη την Ελλάδα που διοργανώνεται από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο δεύτερο με ομάδες τόσο από την χώρα μας, όσο κι από το εξωτερικό που διοργανώνεται από τα Planet FC…

Αναλυτικότερα, τα τμήμα παιδιών γεννημένων τα έτη 2002 και 2005 θα συμμετέχουν στο τουρνουά- θεσμό «Παναγιώτης Κατσούρης», εκεί όπου Ακαδημίες συνεργαζόμενες κι αξιολογημένες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ., προερχόμενες από όλη την Ελλάδα, θα δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του 9ου τουρνουά προς τιμήν του Παναγιώτη Κατσούρη.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Παράλληλα, άλλα δυο τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, με παιδιά γεννημένα τα έτη 2004 και 2006, θα αγωνιστούν στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «Stars of Tomorrow» που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις των Planet FC στη Θέρμη.
Μεταξύ των ομάδων που θα συμμετέχουν εκεί, είναι αυτές των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή ΑΠΟΕΛ και η ισπανική VITOLO.
Την Κυριακή οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αποστολή αναχωρεί αύριο Παρασκευή και η επιστροφή θα γίνει ως και τη Μ. Τρίτη. Επικεφαλής είναι ο Πρόεδρος της Σχολής, κ. Γεράσιμος Σαρρής και ο Γ.Γ. κ. Αλέξης Μαλακασιώτη, ενώ τα τμήματά τους θα συνοδεύουν οι προπονητές Ν. Σπυριδάκης, Ντ. Πότσουτσα. Αγ. Καρόπουλος και Λ. Καραλής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις