Εξ’ αναβολής «πεντάρα» για Αίαντα Σούρπης

Νίκη και με μεγάλο σκορ για την ομάδα του Αίαντα, που επικράτησε στην έδρα του επί της Ακρόπολης με 5-0, σε εξ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Με τρία γκολ στο α’ μέρος και δυο στο δεύτερο 45λεπτο ο Αίας, ένα δοκάρι στο β’ ημίχρονο η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με…

σύνθεση ανάγκης και νεαρούς ποδοσφαιριστές που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση. Ο Αθ. Αθ Κωστούλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ, στο 20′ ο Χειλάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 38′ ο ίδιος ο παίκτης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο β’ ημίχρονο πλέον (60′) ο Κατσαβριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον ίδιο παίκτη με σουτ μέσα από τη περιοχή στο 80′. Στο 50΄ ο Μιχ. Τσουκάλης σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πασιά, στην καλύτερη στιγμή της Ακρόπολης στην αναμέτρηση. 

ΑΙΑΣ: Γελές, Παπανικολόπουλος, Χριστέλος, Κραβαρίτης, Γ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου, Γρούνας (55′ λ. τρ. Μπιρτσάι), Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου, Χειλάς.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμανουηλίδης, Πασιάς, Ν. Αξιώτης, Τσάμης, Παγώνης, Πούλιος (46′ Μπέας), Βλιώρας, Ντόντος, Μ. Τσουκάλης, Μιχολίτσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις