Πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ερασιτεχνών για τον ΓΣ Αλμυρού

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ερασιτεχνών πήρε ο ΓΣ Αλμυρού, νικώντας στη Λαμία τον τοπικό Ολυμπιακό, με το προσφιλές της 1-0, που αποτελεί το σκορ με το οποίο νίκησε τους προηγούμενους αντιπάλους του, στην ως τώρα πορεία στο θεσμό. Η σημερινή αναμέτρηση έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπου…

ακόμα κι ο πλαστικός τάπητας δεν εμπόδισε την ομάδα του Θ. Θεοδώρου να κάνει τη δουλειά της και να πάρει την πρόκριση.
Πλέον η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, θα αγωνιστεί στους «8» της διοργάνωσης περνώντας «μπάι», με επόμενο αντίπαλο στις 3 Μαΐου την Ελπίδα Σκουτάρεως (κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών), εκτός έδρας κι αυτή τη φορά.
Γενικότερα η σημερινή αναμέτρηση αυτή ήταν φτωχή σε φάσεις με την ομάδα του Αλμυρού όμως να είναι καλύτερη, να έχει περισσότερες ευκαιρίες να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όπως και τελικά έγινε.
Στο 17′ για τους φιλοξενούμενους άλλαξαν την μπάλα μέσα στην περιοχή οι Νασιακόπουλος, Αραμπατζής και Ακασού, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα, όμως οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Λαμίας απομάκρυναν.
Στο 35′ ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ, ο Θωμαϊδης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ, σε ακόμα μια απειλητική στιγμή για τον Αλμυρό.
Στο 42’ο Λάππας εκτέλεσε φάουλ, ο Δημητρέλης πήρε την κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί του Αλμυρού απομάκρυναν.
Στο 52′ ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κοντοβάς πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 61′ ο Κοντοβάς έκανε το 0-1 για τον Αλμυρό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από πλάγια αριστερά, στην κάθετη γραμμή της περιοχής, ο Κοντοβάς έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας του Κουρδή.
Στο 66′ κεφαλιά του Κακκάβα, έδιωξε σε κόρνερ ο Χαλάτσης. Ο Λάππας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κακκάβας πήρε και πάλι την κεφαλιά με τον Χαλάτση κι αυτή τη φορά να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 68′ ο Κοντοβάς προσπάθησε να πλασάρει τον Κουρδή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 80′ μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Κοντοβά, που έφυγε σε τετ α τετ από το χώρο του κέντρου, μετά από κάθετη πάσα του Νασιακόπουλου. Όμως, ο πλαστικός τάπητας δεν βοήθησε τον έμπειρο επιθετικό να κάνει σωστό πλασέ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, σε μια φάση που υπό διαφορετικές συνθήκες έχει εύκολα το γκολ.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός, Ξηερομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς, Λάππας, Δημητρέλης (53′ Κωστίκας), Κακκάβας, Ζήσιμος(80′ Μπουσάι).
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης (73′ Κόκκας), Τσιάτσιος, Πλαβός, Κυριάκος, Ακασού (65′ Βούλγαρης), Κρανάς, Θωμαϊδης, Αραμπατζής, Νασιακόπουλος (90′ Κωτσιαρίδης), Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις