Εντός έδρας επικράτησε ο Διαγόρας του Πρωτεσιλάου

Την εντός έδρας νίκη με 1-0 πέτυχε ο Διαγόρας επί το Πρωτεσιλάου, σε μια αναμέτρηση που η μπάλα παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου και υπήρξαν πολλές προσωπικές μονομαχίες…

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους πέτυχαν οι γηπεδούχοι το γκολ, που έκρινε το νικητή, έχοντας όμως κι ένα δοκάρι στο β’ 45λεπτο.
Πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, από τη διάθεση και τα τρεξίματα των παικτών του, δήλωσε ο προπονητής του Πρωτεσιλάου Μ. Ανδρωνάς, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, όπου έλειψε μόνο η τελική πάσα για να επιτύχουν το γκολ.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 45(+1)’, όταν έκανε σουτ ο Κουβελάς για τους γηπεδούχους, ο τερματοφύλακας Μάνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Πάσχος να κάνει το 1-0.
Το δοκάρι για το Διαγόρα ήταν στο 56′, όταν η μπάλα έφτασε και πάλι στον Πάσχο, ο οποίος έκανε σουτ με τη μια, σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι της εστίας του Πρωτεσιλάου.
*Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους (3′), όταν ο Λουφόπουλος πήγε να διώξει τη μπάλα εντός περιοχής «πιάνοντας αέρα» με αποτέλεσμα να κλωτσήσει στο σώμα το Σιαμανίκο που παρενεβλήθει στη φάση, ωστόσο ο διαιτητής Νικόπουλος δεν έκανε καμία υπόδειξη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Πρασσάς, Χολέβας (46′ Καραμανλής), Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης (65′ Καπούλας), Πάσχος, Καλλιακούδας, Χ. Γκάμπας (69′ Δ. Γκάμπας)
ΠΡΩΤΕΣΙΛΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Μαλλιαρός, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος (70′ Σ. Χασιώτης), Λεϊμονής (58′ Μαρικλέν), Σιαμανίκος (67′ Λάμπος), Αλ. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Γ. Αραπίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις