Ηττήθηκε 2-1 ο Ρήγας από την Αμβρακία στην Άρτα

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ρήγας στην Άρτα από την Αμβρακία Κωστακιών. Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν από μια ομάδα που είχε μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Μπαλαδήμα 14′ και Σιδηρόπουλο 65′, ενώ ο Ρήγας μείωσε το σκορ στο 90′ με τον Σέττο.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε τρεις παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου. Ο Δημήτρης Κουσκουρίδας ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι και οι Λεονί Χότζα και Χάρης Ράπτης.
Η Αμβρακία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης επεδίωξε να πάρει τα ηνία του αγώνα, κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ. Οι Μπαλαδήμας και Ασπροποταμίτης στο 1ο και 2ο λεπτό αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, καθώς νικήθηκαν από τον Παπαγιάννη. Ο Ρήγας απάντησε στο 8′ με τον Καναβό, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 14′. Ο Μπαλαδήμας με σουτ έγραψε το 1-0, βάζοντας την Αμβρακία σε θέση οδηγού. Στο 19′ ο Κωσακιώτης έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων, με τον Παπαγιάννη να αποκρούει σωτήρια.
Οι Βελεστινιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 34′ για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, με τον Σέττο να πλασάρει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αμβρακία κατάφερε να φτάσει στο 2-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη. Ο Βασίλας επιχείρησε τη σέντρα και ο Σιδηρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ.
Ο Ρήγας στο 71′ έφτασε μια ανάσα από το 2-1, όμως το σουτ του Τσελεπή δεν κατέληξε στα δίχτυα, με τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι.
Τελικά, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στο γκολ στο 90′ με τον Σέττο, ο οποίος σκόραρε με διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε, αρχικά, ο Βαρέλης.
Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας).
Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Γκαρτζονίκας.
ΑΜΒΡΑΚΙΑ: Βαρέλης, Παπανίκου, Βασίλας (77′ λ.τρ. Μπότσαρης), Λύτος (44′ λ.τρ. Θέμελης), Μπεζεβέγκης, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος (84′ Ρούμπος), Γ. Νταλάκας, Μπαλαδήμας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Κουσκουρίδας, Λάμπρου, Χίσα, Καναβός (60′ Κιπτίου), Γεωργατζής (46′ Ράπτης), Τζοβάρας (69′ Χότζα), Τσελεπής, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις