Έγραψε ιστορία ο Άνθιμος Γαζής, πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ (photos)

Ο Άνθιμος Γαζής έγραψε ιστορία μία αγωνιστική πριν πέσει η «αυλαία» της κανονικής περιόδου. Για πρώτη φορά από το 1972 που ιδρύθηκε ο σύλλογος των Μηλεών, στέφθηκε πρωταθλητής στον όμιλό του και έδωσε πανηγυρικό τόνο στην εξασφάλιση της 2ης παρουσίας του στην Α’ κατηγορία.

Μπορεί ο Άνθιμος Γαζής να ανέβηκε κατηγορία και άλλες φορές, η τελευταία την περίοδο 2010-11, όταν είχε και πάλι πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο, δεν είχε καταλάβει, τότε, την 1η θέση.
Η φετινή επιτυχία είναι πολύ μεγάλη και επιτεύχθηκε ύστερα από συνεχή αγώνα και προσπάθεια, από την αρχή της χρονιάς. Η διοίκηση προσέφερε τα πάντα στους ποδοσφαιριστές, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου κοντά στην ομάδα, με τους παίκτες από την πλευρά τους να δίνουν τα πάντα προκειμένου να οδηγήσουν τον Άνθιμο Γαζή στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο προπονητής της ομάδας των Μηλεών, Παναγιώτης Κουρούπης, καθοδήγησε άψογα τον Άνθιμο Γαζή, ήταν από τους πρωτεργάτες της επιτυχίας και κατάφερε στις δύσκολες στιγμές που πρωταθλήματος να… κουμαντάρει την ομάδα και να την οδηγήσει στην άνοδο.
Όλοι ενωμένοι πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς και στο παιχνίδι με τον Εθνικό γιόρτασαν τη μεγάλη τους επιτυχία, ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με έξι τέρματα.
Χατ-τρικ σημείωσε ο Δανιλόπουλος (60′, 63′, 86′), ενώ σκόραραν επίσης οι Κουτσουνίδης (10′), Παπαδόπουλος (31′) και Θεοδώρου (68′). Το φινάλε του ματς βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην Α’ τοπική κατηγορία μετά από μία πενταετία, όπως προαναφέραμε, μαζί με αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Γατζέας.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Λάσκος, Κουτσουνίδης, Κατσαρός, Τζήμας (69′ Μυλωνάς), Αλεξίου, Δανιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωστάκης (69′ Δημόπουλος), Κ. Μπρισμπέος (62′ Βαλέρα), Θεοδώρου.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Αρ. Σαραφίδης, Σκοτινιώτης (35′ Μοσχούλιας), Συμεωνίδης, Ματής, Καζδαρίδης, Ευγ. Σαραφίδης, Μωραϊτης, Βέργος, Παλάσης, Κόκκινος.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις