Παπαθανασάκης: «Mother fucker» – Κούγιας: «Πάμε έξω»

Απίστευτα σκηνικά στο Δ.Σ. της Super League, που παραλίγο να μετατραπεί ακόμα και σε ρινγκ! Σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης είχαμε συνεχείς εντάσεις, διαξιφισμούς, έντονες λογομαχίες και συνεχείς διαφωνίες.

Εκεί που το πράγμα όμως ξέφυγε εντελώς ήταν όταν ήρθαν αντιμέτωποι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης με τον Αλέξη Κούγια, οι οποίοι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια και να παίξουν ξύλο!

Όταν οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο κ. Παπαθανασάκης σε άπταιστα αγγλικά αποκάλεσε τον κ. Κούγια: «mother fucker», ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο!

Ο δικηγόρος του Ηρακλή, Γιώργος Παναγόπουλος παρενέβη και με ένα σχόλιο του έριξε κι αυτός λάδι στη φωτιά, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να γίνεται πυρ και μανία και να λέει επί λέξει: «Πάμε έξω να τα πούμε»!

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο κ. Παπαθανασάκης δεν άφησε την κουβέντα αυτή να πέσει κάτω, απαντώντας με ανάλογο στιλ, που παραλίγο να τινάξει το Δ.Σ. στον αέρα: «Άμα πάμε έξω θα σε βουτήξω»!

Εντέλει οι απειλές έμειναν μόνο στα λόγια, αφού η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε κάπως το κλίμα, αν και οι διαξιφισμοί δεν σταμάτησαν εκεί.
Καβγάς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού!

Ο Αλέξης Κούγιας βρήκε ένα επιπλέον σύμμαχο στο πρόσωπο του εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου, αφού οι δύο τους άνοιξαν μέτωπο κατά του δικηγόρου του Ηρακλή, Γιώργου Παναγόπολου, σε έναν ακόμα καβγά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον!

Ένα τρίτο μέτωπο που άνοιξε λίγο αργότερα ήταν αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τους δύο εκπροσώπους των δύο ομάδων (Μάνος Μαυροκουκουλάκης – Μάκης Γκαγκάτσης) να έχουν φραστικό επεισόδιο, σε μία συνεδρίαση που μύριζε μπαρούτι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Επικύρωση της βαθμολογίας

Μία από τις αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν και η οριστική επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, που ήταν προαπαιτούμενη για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη των πλέι-οφ.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, φανατικός υπέρμαχος για την επικύρωση της βαθμολογίας ήταν και ο Παναθηναϊκός, κάτι που είχε εκφράσει και επίσημα ειδικά μετά τον επαναληπτικό ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτούς προστέθηκε ένας απρόσμενος «σύμμαχος», αφού το μέρος των δύο «αιωνίων» πήρε και η ΑΕΚ, η οποία όχι μόνο ψήφισε θετικά στην επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της Super League, αλλά επιχειρηματολόγησε κιόλας υπέρ της άποψης, σε μία κίνηση με σημειολογική σημασία.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις