Εντός έδρας νίκη για τον Πρωτεσίλαο 2-0 την Αγχίαλο

Ο Πρωτεσίλαος πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό του παίρνοντας την έκτη νίκη στην έδρα του.
Το 1-0 στο 8ο λεπτό, όταν ο Γ. Παναγιώτου σούταρε με τον Ρωμανό να αποκρούει και στην επαναφορά ο Χρ. Παναγιώτου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-0 από τον Μαρικλέν που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, και πλάσαρε από πάνω του.
Για τους γηπεδούχους στο 5΄ο Θ. Κόρκος…

…πλάσαρε και ο τερματοφύλακας απέκρουσε πάνω στην γραμμή, στο 25΄κεφαλιά του Σιαμανίκου απέκρουσε και πάλι ο Ρωμανός, ενώ στην επανάληψη ο Γ. Παναγιώτου πέρασε τον τερματοφύλακα και ο τελευταίος τον πρόλαβε πριν πλασάρει ενώ κεφαλιά του Χριστέλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Για τους φιλοξενούμενους, στο 35΄Ρούλης και Κολώνης βρέθηκαν απέναντι σε αμυντικό και τερματοφύλακα με τον αμυντικό να κλέβει την μπάλα, στο 46΄κεφαλιά του Καραγιώργου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 85΄κεφαλιά του Τσαρδακά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε άουτ.
Στο 30΄ο Ζαφειρίου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα αφού είχε δεχτεί την πρώτη για διαμαρτυρία. Ενώ στο 44΄ ο Καραγιώργος δέχτηκε και αυτός δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό φάουλ. Έτσι οι ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες η καθεμία.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ(Ανδρωνάς): Σχουλής, Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Κ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Σιαμανίκος (70′ Ακριβός), Ζαφειρίου, Μιχόπουλος (65′ Σούσκο), Χρ. Παναγιώτου (60′ Χριστέλος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν
ΑΓΧΙΑΛΟΣ(Πλατανιάς): Ρωμανός, Τσαρδακάς, Μαυρόπουλος, Ρούλης (75′ Τσέλιος), Τσαμπίρας, Τσακόγιας, Φούκης, Σγατζής, Πύλος (20′ λ.τρ. Αγγελαδάκης), Καραγιώργος, Κολώνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις