Πολλά γκολ… κι ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο ο ΓΣ Αλμυρού

Σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΓΣ Αλμυρού πήρε αυτό που ήθελε κι έκανα ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε στον Πτελεό επί του Πρωτεσιλάου με 5-3. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα εκρηκτικό ολιγόλεπτο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι στην έναρξη του αγώνα και οι γηπεδούχοι στο β ημίχρονο, διαστήματα στα οποία…

σκόραραν από δυο γκολ έκαστος.
Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, με το οποίο έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, ενώ στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.
Διαφορετικοί οι σκόρερ για τους νικητές, τρία τέρματα πέτυχε ο Αλέκος Αραπίτσας για τον Πρωτεσίλαο.
Μόλις στο 5′ ο Κοντοβάς, μετά από μπαλιά του Κρανά, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε κι έκανε το 0-1.
Στο 9′ ο Νασιακόπουλος έκανε μπαλιά στον κενό χώρο προς τον Κοντοβά, ο οποίος τη γύρισε στον Κρανά κι αυτός διαμόρφωσε το 0-2.
Στο 27΄μειωσαν σε 2-1 οι γηπεδούχοι, με σουτ του Αλέκου Αραπίτσα. Αμέσως μετά για τον Πτελεό χάθηκαν δυο κλασικές ευκαιρίες και στο 35′ με τον Βούλγαρη, σε κόντρα επίθεση που ολοκληρώθηκε με ατομική προσπάθεια κι αφού ο σκόρερ πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έγινε το 1-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου
Το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου για τους γηπεδούχους ήταν εκρηκτικό, αφού με δυο γκολ του Αλέκου Αραπίτσα ισοφάρισαν σε 3-3. Αρχικά στο 47′ με πλασέ έγινε το 2-3 και στο 52΄με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος, έκανε το 3-3.
Ακολούθησε η αντίδραση για τους παίκτες του ΓΣ Αλμυρού, που με διαγώνιο σουτ του Νασιακόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ξαναπήραν το προβάδισμα με 3-4. Στο 90′ Γιάννης Αραπίτσας πέρασε δυο αντιπάλους και με πολύ δυνατό σουτ στη ρίζα του δοκαριού, που τράνταξε την αντίπαλη εστία, λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει εκ νέου, ωστόσο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91′) διαμορφώθηκε το τελικό 3-5 με σουτ του Κοντοβά, που είχε πετύχει και το πρώτο τέρμα της ομάδας του.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Λεϊμονής (58′ Σιαμανίκος), Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Γ. Αραπίτσας, Λάμπος, Παπαδόπουλος (65′ Τσουβαλιάς), Μαρικλέν, Αλ Αραπίτσας.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος, Δημουλάς, Τσιάτσιος, Κόκας, Κυριάκος, Ακασού (56′ Θωμαΐδης), Κρανάς, Νασιακόπουλος (60′ Φαράντος), Βούλγαρης (70′ Καψιώτης), Κοτσιαρίδης, Κοντοβάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις