Χιμένεθ: «Να ετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ για του χρόνου»

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί και η ΑΕΚ μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ να διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση στα play offs, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν κρύβει πως εστιάζει στο πώς θα χτίσει μια πιο ισχυρή ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Μιλώντας στην ΑΕΚ TV, αρχικά για το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει, αν προσθέσουμε κι αυτό που κάναμε στην Τούμπα. Είναι βάρβαρο να καλούνται οι ποδοσφαιριστές να παίζουν κάθε τρεις μέρες, πολλές φορές και νωρίτερα. Θέλουμε να ξεκουράσουμε παίκτες με το rotation που γίνεται και περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία των play offs για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η αλήθεια είναι πως στην πλειοψηφία των παιχνιδιών η ομάδα μπόρεσε και είχε μια πολύ καλή εικόνα, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι πως τα καλά είναι περισσότερα από τα κακά. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την εικόνα της ομάδας που προσπαθεί να πάρει τη νίκη».
Όσο για τη δική του παραμονή στον πάγκο και το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ, είπε: «Φυσικά δεν είναι καλό μια ομάδα να αλλάζει δύο και τρεις προπονητές το χρόνο. Οφείλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να ετοιμάσουμε την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ για να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις