Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Ηρακλής-Σαρακηνός (Video)

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Ηρακλής- Σαρακηνός που έγινες το Βασδέκειο με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 3-0, έγιναν δηλώσεις από τους δυο προπονητές, αλλά και τους εκπροσώπους των παικτών των δυο ομάδων. Αναλυτικότερα…

για τους φιλοξενούμενου μίλησε ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης κι ο Νίκος Ντούρο εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ενώ για την ομάδα το Ηρακλή μίλησε ο
Κυριάκος Κοκκινάκης κι από πλευράς παικτών ο Νίκος Τζιόλας.
Ο Γιάννης Φασουράκης ανέφερε ότι έδωσε χρόνο σε νέα παιδιά, σε ένα καλό παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, το οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι. Στη συνέχεια μίλησε για τα συναισθήματα του, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα κάνοντας μια μικρή αναδρομή σ΄ αυτό.
Στη συνέχεια έδωσε ευχές σε όλο τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί για το μέλλον του Ηρακλή, αλλά και της δικής του ομάδας.
Από την άλλη πλευρά ο Κυριάκος Κοκκινάκης ανέφερε ότι προσπάθησε να δώσει κίνητρο τους ποδοσφαιριστές του, σχετικά με την αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Επίσης έκανε ανάλυση για την χρονιά που πέρασε, που ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα του, αναφέροντας ότι κατάφεραν κόντρα σε όλες τις προβλέψεις να σώσουν την κατηγορία. Χαρακτήρισε ως επιτυχημένη τη χρονιά κι ανέλυσε αυτό, ενώ έκανε νύξη και για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, αλλά και ποιες είναι οι προοπτικές της ομάδας κι ως πότε αναμένονται εξελίξεις.
Ο Νίκος Ντούρο επίσης σχολίασε το παιχνίδι, μιλώντας για την εικόνα και τη προσπάθεια της ομάδας του, ανέλυσε τη δουλειά που έγινε στο Σαρακηνό και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί για το μέλλον της ομάδας του Ηρακλή, αλλά και για την ομάδα του Σαρακηνού όπου τώρα αγωνίζεται. Ολοκληρώνοντας έκανε αναφορά στους προσωπικούς του στόχους, για την επόμενη χρονιά.
Τέλος ο Νίκος Τζιόλας, που αποτελεί τον παλαιότερο παίκτη της ομάδας του Ηρακλή και δίκαια θα μπορούσε να του απονεμηθεί ο τίτλος του «πιστού στρατιώτη». Ξεκίνησε κάνοντας την ανάλυσή του σχετικά με το παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν τόσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όσο κι όλη τη χρονιά όπου απέμειναν να αγωνίζονται δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κρίνοντας τη χρονιά ως επιτυχημένη, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισαν.
Ολοκλήρωσε εκφράζοντας την επιθυμία η ομάδα του να είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο δυνατή και να διεκδικήσει την άνοδο, ευχήθηκε σε όλους υγεία κι εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
*Ζητούμε συγνώμη για τα προβλήματα της εικόνα σε κάποια σημεία των δηλώσεων.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις