Μ. Βαγγόπουλος: Περήφανος που ηγήθηκα για τρία χρόνια τον Διαγόρα

Ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος αποχωρεί από την ομάδα και με δήλωσή του στο goalpost.gr τονίζει για τα όσα έζησε στην ομάδα και ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, καθώς και τους φιλάθλους του Διαγόρα για την συμπαράστασή τους στην ομάδα. Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Βαγγόπουλου:

«Ένα πολύ ωραίο και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι τριών χρόνων, έφτασε στο τέλος του. Είμαι περήφανος, που ηγήθηκα αυτής της ομάδας τρία χρόνια. Με πολλές χαρές, αλλά και στεναχώριες. Δεν υπήρχαν «μαγικά ραβδιά», ούτε οι δρόμοι ήταν στρωμένοι με ροδοπέταλα. Υπήρξε μόνο πολλή δουλειά και πίστη στο στόχο που βάζαμε κάθε χρονιά.
Αποβάλλαμε παλιές κακές συνήθειες, παλιές κακές νοοτροπίες, οι οποίες οπισθοχωρούσαν την ομάδα. Η πορεία αυτής της ομάδας είναι για σεμινάριο προπονητών και παραγόντων, για το πώς «χτίζεται» μια ομάδα από την αρχή και την οδηγείς ένα βήμα πριν την κορυφή. Με υπομονή και βάζοντας στόχους κάθε χρονιά.
Μπήκαμε στο μάτι των θεωρητικά μεγάλων του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά μας αποδέχτηκαν, γιατί δεν είμαστε φωτοβολίδες. Αντέξαμε 28 αγωνιστικές πίσω από τον Αλμυρό και καταξιωθήκαμε στη συνείδηση όλων, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς:
Πρώτον τους παίκτες που συνεργάστηκα τα τρία χρόνια, αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τα παλικάρια που ήταν μαζί μου φέτος και μαζί δώσαμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή έπαιζαν πάνω από τα όριά τους «Παιχτούρες, ήσασταν όλοι υπέροχοι».
Δεύτερον, όλα τα παιδιά της διοίκησης και ειδικά τον πρόεδρο Σάκη Πρασά, έναν άνθρωπο κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο. «Σάκη συνέχισε έτσι, ξεχωρίζεις».
Τρίτον, τον μεγάλο χορηγό Ζήση Ντελόπουλο, έναν παράγοντα πολυτέλεια για το τοπικό ποδόσφαιρο «Ζήση ευχαριστώ πολύ για όλα».
Τέταρτον, τη συνεργάτιδά μου τον τελευταίο χρόνο, Κατερίνα Τσιρδάνη, για την αμέριστη βοήθειά της.
Πέμπτον, τον κόσμο που κάθε Κυριακή, αλλά και στις προπονήσεις μας εμψύχωνε και υπήρχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την παρουσία του κόσμου στον περσινό ημιτελικό κυπέλλου με τον Ρήγα και φέτος στα δύο παιχνίδια με τον Αλμυρό. Πάντα θυμόμουν τη φράση του αείμνηστου φίλου μου, Βασίλη Ελαφρού, που στον ημιτελικό πέρυσι με τον Ρήγα, ήρθε στον πάγκο από πίσω και μου είπε: «Γύρνα να δεις τι έφτιαξες», εννοώντας την παρουσία του κόσμου.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, υγεία και όλοι να γυρίσουν στα γήπεδα πιο σοφοί. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως είναι ένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις