Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος για το Σούπερ καπ των κυπελλούχων της Γ’ Εθνικής

Στην Ελευσίνα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης. Η αρτινή ομάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο στο Σούπερ Καπ των Κυπελλούχων Γ’ Εθνικής και Ερασιτεχνών, με στόχο να κατακτήσει τη δεύτερη κούπα στην ιστορία της και τρίτη συνολικά, σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και η ομάδα είναι πανέτοιμη να κλείσει τη χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν με άριστη ψυχολογία. Ο αγώνας διεξάγεται στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Πανελευσιακού, και καλούνται οι Αρτινοί της πρωτεύουσας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.
Από την πλευρά της η ομάδα της Αλικαρνασσού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή. Ο τεχνικός του Ηροδότου, Λευτέρης Βασιλειάδης, δεν θα περιλάβει στην αποστολή, τους Παρθενιάδη και Τζουβάρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και τον Καλαϊτζάκη που εκτίει την στρατιωτική του θητεία, με την αποστολή να έχει ως εξής: Λουτριώτης, Μήτρου, Φράγκος, Προβυδάκης, Τσουμάγκας, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Νικολάου, Παναγιωτάκης Μ., Κεφαλούκος, Φραγκουλάκης, Μυλωνάς, Μωραϊτης, Μπερνιδάκης, Κοιλιάρας, Καργιωτάκης, Παπαδάκης, Νικολάου Χ., Μπάμπης, Γαρεφαλλάκης, Αχιλλέως.
Πηγή: artagoal

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις