Νίκος Βαβανέλος: “Αποχωρώ υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερε η ομάδα…”

Αποχαιρετιστήρια δήλωση έκανε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος του Σαρακηνού κ. Νίκος Βαβανέλος, μέσα από την οποία έκανε ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης του, ευχαρίστησε το νέο πρόεδρο που αποδέχτηκε την πρότασή να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του, ως χορηγοί ή φορείς και μίλησε με θερμά λόγια για…

τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε αυτό το διάστημα.
Ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφέροντας ότι θα είναι πάντα κοντά στο Σύλλογο, όποτε του ζητηθεί να βοηθήσει. Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Μετά από ένα χρόνο με πολλές συγκινήσεις στη θέση του Προέδρου του Σαρακηνού, λόγω ιδιαίτερα βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος, ήρθε η ώρα να αποχωρίσω, αφήνοντας την ομάδα στα έμπειρα χέρια του κ. Δημήτρη Χρυσικού, που αποδέχτηκε την πρότασή μου να αναλάβει την προεδρία του Σαρακηνού και τον ευχαριστώ πολύ γ’ αυτό.
Αποχωρώ υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερε η ομάδα, καθώς τέτοια εποχή την περσινή χρονιά και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου 2016, την ανέλαβα στα πρόθυρα της διάλυσης κι έχοντας σχεδόν αποφασιστεί η μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Τότε στο ρόστερ υπήρχαν μόλις 12 παίκτες, εκ των οποίων κάποιοι νεαρής ηλικίας.
Παρόλα αυτά η ομάδα κατέβηκε κανονικά στο πρωτάθλημα και είχε μια επιτυχημένη, κατ’ εμε παρουσία, αφού κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλου ΕΠΣΘ, όπου το τρόπαιο χάθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ και στο πρωτάθλημα τερματίσαμε στην τέταρτη θέση, παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν στην πορεία. Το μεγαλύτερο «παράσημο», όμως, είναι ότι η ομάδα που φτιάξαμε πέρσι, σχεδόν από το μηδέν, είναι αυτή στην οποία θα βασιστεί και η φετινή προσπάθεια έχοντας υψηλές βλέψεις. Άρα η ομάδα ήταν επιτυχημένη…
Φυσικά, όσα επετεύχθησαν δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο δικής μου προσπάθειας, αλλά συνολικής προσφοράς κάποιων ανθρώπων. Απ΄ αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά το βενζινάδικα Shell Βασίλη Τζέκα και τα Φροντιστήρια Μ.Ε. Νίκου Μαλακασιώτη, για την μεγάλη οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στο Σύλλογο, όσο ήμουν εγώ στην προεδρία. Επίσης, για την παραχώρηση των γηπέδων θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή, προσωπικά το Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, αλλά και τον αντιπρόεδρο ΔΟΕΑΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλη Καπουρνιώτη.
Φυσικά, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, αφενός για τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα και ήθος, ως ανθρώπων αρχικά κι ως αθλητών στη συνέχεια. Με την δική τους προσπάθεια κι απόδοση η ομάδα έφτασε εκεί που έφτασε.
Τέλος, ευχαριστώ τον Κώστα Παπαστεργίου με τον οποίο ξεκινήσαμε τη χρονιά και φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γιάννη Φασουράκη, με τον οποίο η επίτευξη συνεργασίας ήταν δική μου, προσωπική επιλογή. Τον ευχαριστώ που στάθηκε δίπλα μου και του εύχομαι καλή επιτυχία και στη φετινή χρονιά.
Σε ότι έχει να κάνει με τη δική μου συνέχεια στα διοικητικά του Συλλόγου, είναι πολύ νωρίς να το αποφασίσω, λόγω των αυξημένων επαγγελματιών υποχρεώσεων. Ωστόσο, η αγάπη μου για την ομάδα είναι δεδομένη κι όλοι γνωρίζουν ότι όποτε μου ζητηθεί, θα είμαι εκεί για να βοηθήσω…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις