Εγγραφές νέων μελών στον Πύρασο

Από τον Πύρασο έγινε γνωστό πως ξεκίνησε η περίοδος ανανεώσεως των παλιών μελών κι εγγραφής νέων μελών. Με 10 ευρώ, τα μέλη του συλλόγου ανανεώνουν την συνδρομή τους, ενώ είναι ίδια η τιμή για όποιον, α θελήσει για πρώτη φορά να εγγραφεί στο μητρώο μελών του Πυράσου.


Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις του σωματείου, ενώ σε λίγο καιρό, θα ανακοινωθεί μία σειρά από προνόμια που θα έχουν όλα τα μέλη.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Κάνουμε πιο δυνατό τον Πύρασο, με λιγότερο από 1 ευρώ κάθε μήνα στηρίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης, γινόμαστε κομμάτι της αγαπημένης μας ομάδας. Πύρασος είναι ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου, Πύρασος είναι τα μέλη του. Οι ανανεώσεις και νέες εγγραφές αυτό το διάστημα -καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα- γίνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου».
Όσον αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας περιόδου προχωρά ικανοποιητικά. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μιλήσει και έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. «Εργαζόμαστε αυτό το διάστημα για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου στο οποίο θα έχουν σημαντικό ρόλο κάποιοι παίκτες από τη Νέα Αγχίαλο που θα επιστρέψουν στο σύλλογο αλλά και μερικές έμπειρες μονάδες στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου» τονίζει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της.