Ανανέωσε ο Κουρούπης με Άνθ. Γαζή, συμφωνία με μεγάλο χορηγό

Εντατικές διεργασίες στις Μηλιές, με το νέο πηλιορείτικο Δ.Σ του Άνθιμου Γαζή να έχει πιάσει από νωρίς δουλειά. Στο 2ο φετινό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε (παρουσία όλων των μελών) οι διοικούντες του πηλιορείτικου συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Κουρούπη ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι του Άνθιμου Γαζή.


Το νέο Δ.Σ. πίστωσε στον νεαρό κόουτς την αγωνιστική άνοδο του συλλόγου, αναγνώρισε την δουλειά του και είναι ο πρώτος που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο των Μηλεών που πλέον έχει νέο Δ.Σ ενώ φέτος (για δεύτερη φορά) ο σύλλογος θα αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία.
Επίσης, πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι η παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του συλλόγου και με συντονισμένες ενέργειες των μελών του Δ.Σ κλείστηκε ο φετινός μέγας χορηγός(θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση μέσα στον Αύγουστο) ο οποίος θα προσφέρει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ένα πλήρες αθλητικό σετ που θα περιλαμβάνει(σάκο προπόνησης, μπουφάν, φόρμα αγώνα, ρούχα προπόνησης, κάλτσες, αντιανεμικό προπόνησης καθώς και εμφάνιση αγώνα).
Τέλος μέσα στην βδομάδα, η νέα διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου ώστε να γίνει η πρώτη γνωριμία αλλά και για να τους ανακοινωθούν οι στόχοι για την νέα σεζόν.