Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Β. Καραθάνος, Βλασταρίδης και Σκαμάγκας

Παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι και για την επόμενη χρονιά οι Δημήτρης Καραθάνος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης (φωτό) και Σταμάτης Σκαμάγκας, όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού:

«Ο Δημήτρης Καραθάνος είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας και αποτελεί ουσιαστικά τον παλιότερο παίκτη της. Αγωνίζεται στη θέση 4 και είναι 28 ετών,
γιός του παλιού αθλητή της ομάδας μας και μετέπειτα παράγοντα Γιάννη Καραθάνου.
Ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης είναι γεννημένος στις 24/10/97, είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και άρχισε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Α.Ο Δάφνης και έπειτα συνέχισε στον Αμύντα και είναι γιος του Βολιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή στη κωπηλασία και τώρα ομοσπονδιακού τεχνικού, Χρόνη Βλασταρίδη.
Ο Σταμάτης Σκαμάγκας γεννήθηκε στις 31-07-1983, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 είναι περίπου 2 μέτρα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Γ.Σ. Βόλου με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε ως τη σεζόν 2013, κατακτώντας το πρώτο κύπελλο ΕΣΚΑΘ το 2012-2013.
Τη περίοδο 2011-13 αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με το Γ.Σ. Βόλου, το 2013-14 αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε με τη Μεταμόρφωση στην Γ’ Εθνική κατηγορία και μετά την αδυναμία αυτής να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με την ομάδα μας».