Κ. Οικονόμου: Δεν με σεβάστηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Κώστας Οικονόμου δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βολιώτης μέσος, ο οποίος πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα και ήταν βασικό να αναντικατάστατο μέλος της, είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο έμπειρος μέσος πέρυσι αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας και έξι γκολ. Επιθυμία του ήταν να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, η διοίκηση δεν τον σεβάστηκε και με την πρόταση που του έγινε, τον ανάγκασε ουσιαστικά να φύγει από την ομάδα. Πλέον, ο Κώστας Οικονόμου αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς εξετάζει προτάσεις που έχει στα χέρια του.
Σε δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε πως είχε όλη την διάθεση να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει, ωστόσο, η διοίκηση έδειξε με τον τρόπο της, πως δεν επιθυμούσε τη συνέχιση της συνεργασίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βολιώτη μέσου: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος στήριξε πέρυσι την ομάδα και έμενα προσωπικά. Από τον περασμένο Δεκέμβριο ήμασταν απλήρωτοι (σ.σ. ο κ. Μποτσιβάλης υποστήριζε πως μόνος του λειτουργούσε την ομάδα και τακτοποιούσε τις υποχρεώσεις), αλλά δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω, καθώς κάναμε όλοι μαζί την προσπάθεια και μείναμε συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του στόχου, ο οποίος δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε.
Ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό, εδώ είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Ωστόσο, η διοίκηση με τον τρόπο της με έδιωξε, καθώς δεν με σεβάστηκε καθόλου. Παρά τις υποχωρήσεις που έκανα, χαρίζοντας τα χρήματα που μου οφείλονταν από πέρυσι, η προσφορά που μου έγινε ήταν πενιχρή, σε επίπεδο τοπικών ομάδων.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και παρότι αγαπώ τον Ολυμπιακό, δεν μπορούσα να μείνω στην ομάδα. Την ίδια κατάσταση βιώνουν και αρκετοί συμπαίκτες μου πέρυσι στην ομάδα, οι οποίοι με την σειρά τους βλέπω να μην μένουν και αυτοί στον Ολυμπιακό.
Εύχομαι από καρδιάς ο Ολυμπιακός να βρει το δρόμο του, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και δεν αξίζει να βολοδέρνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον κόσμο για την στήριξή του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις