Ο Κώστας Δεμίρης στο Μαγνησιακό

Μία ακόμη μεταγραφή, την τρίτη για τη σημερινή μέρα, ανακοίνωσε η ομάδα του Μαγνησιακού. Πρόκειται για τον επιθετικό χαφ Κώστα Δεμίρη, ο οποίος μετά από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Λάρισας και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, την περασμένη σεζόν, επιστρέφει στην πόλη μας…


για την ομάδα του Μαγνησιακού. Η σχετική ανακοίνωση με την οποία η ομάδα του Μαγνησιακού υποδέχεται τον Κώστα Δεμίρη, έχει ως εξής:

«Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός, ανακοινώνει τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Δεμίρη, τον οποίο καλωσορίζει στις τάξεις του”.

Ο Κωνσταντίνος Δεμίρης γεννήθηκε στο Βόλο στις 7/11/1989 κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου
Πρώτη του ομάδα ήταν ο Ερμής, ενώ στη συνέχεια όντας φοιτητής, αγωνίστηκε τρία χρόνια στην Κοζάνη με την ομάδα «Πρόοδος Κομνηνών», στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και με την ομάδα «Ελίνεια Κοζάνης» στην Α’ Τοπική κατηγορία.
Στη συνέχεια επέστρεψε στη Μαγνησία και στον Πύρασο, όπου όμως δεν είχε συμμετοχές λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, για να ενεργοποιηθεί ουσιαστικά στη Δάφνη που αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό στην πορεία του, μένοντας εκεί για τρία χρόνια.
Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Λάρισα και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και πλέον επιστρέφει στην πόλη μας για την ομάδα του Μαγνησιακού.

Δήλωση Κωνσταντίνου Δεμίρη
«Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου ν’ αγωνιστώ στο Μαγνησιακό, αποτέλεσε ο εξαιρετικός τρόπος προσέγγισης από τους παράγοντες της ομάδας, όπως και το πλάνο που υπάρχει για τη νέα χρονιά.
Επίσης όλα όσα δημιουργούν εκεί με τα γήπεδα, τις εγκαταστάσεις και γενικά η οργάνωση που υπάρχει, αποτέλεσαν επιπλέον κίνητρο.
Εύχομαι τη νέα σεζόν να έχουμε υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας…»