Θ. Θεοδώρου: «Φαίνεται πως ο Νέος Βόλος θα έχει δυναμική»

Ο Θάνος Θεοδώρου είναι ένα νέο πρόσωπο στο τρικαλινό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχει αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τρίκαλα ως αντίπαλος αλλά αυτή τη φορά θα εργαστεί στον νομό για λογαριασμό του Νεοχωρίου.

Η «ΕΡΕΥΝΑ» επικοινώνησε με τον νέο τεχνικό των «κόκκινων» ο οποίος έδειξε ότι έχει πλήρη επίγνωση τόσο της δυσκολίας του εγχειρήματος όσο και των αντιπάλων που θα βρει μπροστά του.

Σχετικά με το ρόστερ είπε: «Θα επιθυμούσα να δουλέψω με ένα ρόστερ γύρω στα 24 άτομα αλλά επειδή όλες οι ομάδες ψάχνονται αυτή τη χρονική στιγμή και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές… υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί μια ομάδα να περιμένει για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο για τα οικονομικά δεδομένα και για τους στόχους που έθεσε η διοίκηση.

Έχει δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στο τοπικό στοιχείο. Αυτό ήταν επιθυμία και της διοίκησης αλλά και δική μου. Από τη στιγμή που υπάρχουν δυνατότητες για μια ομάδα να έχει μια βάση με παιδιά της περιοχής πρέπει σαν προπονητής να το κάνεις.

Το να ψάχνουμε κάθε χρόνο 15 νέους παίκτες και μετά να ξανακάνεις μια ομάδα από τη αρχή είναι λάθος. Η βάση των ομάδων πρέπει να υπάρχει και να συμπληρώσεις με ότι υπάρχει καλύτερο».

Για το αν έχει αυτός προτείνει κάποιους παίκτες… γνωστούς σε αυτόν από τις ομάδες που έχει προπονήσει: «Έχω προτείνει στη διοίκηση κάποια παιδιά και ίσως αύριο (σ.σ. σήμερα) θα παρουσιαστούν στην προετοιμασία και θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν σε μια ομάδα σαν αυτή.

Γα το αν τον προβληματίζει η διαμορφωθείσα κατάσταση με τους πολλούς ομίλους;
«Τα πράγματα θα φανούν παράξενα για όσους δεν έχουν γνώση του ποδόσφαιρου και των ομάδων των γύρω περιοχών. Είναι μια επανάληψη της παλιάς Δ΄Εθνικής με την ετικέτα τώρα της Γ’.

Αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα καθώς γνωρίζουμε τις καταστάσεις. Απλά οι συνθήκες έχουν καθυστερήσει τις ομάδες για να προχωρήσουν την οργάνωση τους. Θεωρώ πως εκτός από τον Νέο Βόλο που φαίνεται να έχει μια δυναμική θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα παίξουν τον ρόλο τους».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις