Εικοσιπεντάχρονος και πάντα δυνατός ο ΣΔΥΒ (photos)

05.jpg

Είκοσι πέντε χρόνια έκλεισε από την ίδρυσή του ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου, και τα γιόρτασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με την καθιερωμένη κοπή πίτας με τα μέλη του, βαδίζοντας ολοταχώς στον 26ο χρόνο.

Δεκάδες ήταν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΔΥ Βόλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διασκέδασαν, ενώ επίσης…

…το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και μέλος του ΣΔΥΒ κ.Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ.Νίκος Γούλας, και ο πρόεδρος του γειτονικού φίλου σωματείου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ.Αποστόλης Γούλας. Η πίτα ήταν προσφορά του μέλους του Συλλόγου κας. Παπαχρήστου Ευαγγελίας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κυριαζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους.
Για τις επιτυχίες που σημειώνουν εδώ και πολλά χρόνια και για υη στήριξη του συλλόγου, τιμήθηκαν οι αθλητές Πανόπουλος Ζαφείρης, Γιαννούλας Αχιλλέας, Κοντογιάννης Θανάσης, Γεραμπίνης Παναγιώτης. Για τη πολυετή εθελοντική προσφορά του στον αθλητισμό βραβεύτηκε ο λάτρης του αθλητισμού, Χρήστος Γούσης.

Ο ΣΔΥ Βόλου και τη χρονιά που πέρασε συμμετείχε σε πλήθος αγώνων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα διοργάνωσε και υποστήριξε πολλούς αγώνες στον Νομό μας, φέρνοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στη περιοχή και ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό. Επίσης συνεργάσθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τον Δήμο Βόλου, το Δήμο Ρήγα Φεραίου, και τους Δήμους Ν.Πηλίου, Α.Πηλίου. Παράλληλα ενίσχυσε το φιλανθρωπικό έργο, πετυχαίνοντας μάλιστα σε συνεργασία με την ΕΟΣΛΜΑ-Υ τη χορηγία σημαντικού ποσού στη Φλόγα Βόλου, μέσω αγώνων πανελλαδικά και από τον Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο Σύλλογος εύχεται αθλητικές επιτυχίες σε όλους, και στο 2015 να εκπληρωθούν οι στόχοι των μελών.

Υπενθυμίζονται και οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του ΣΔΥ Βόλου για το 2015. Ο 17ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου – Κερασιάς θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου, ο 14ος Αγώνας Μνήμης – Θυσίας Άνω Κερασιάς την Κυριακή 3 Μαΐου, ο 22ος Δρόμος Υγείας 16,5χλμ Βόλου το Σάββατο 23 Μαΐου απόγευμα, ενώ τη Κυριακή 11 Οκτωβρίου Βόλος θα γίνει ο αγώνας Τρέχω για την Φλόγα .

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής. Σύνθημά τους πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη του ΣΔΥΒ σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου. Το mail όπου μπορείτε να απευθείνεστε για πληροφορίες, είναι [email protected]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις