Παίρνει πάνω του και το γυναικείο μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με πρώτο στόχο την Α2

Υπό τη γενική εποπτεία του Ανδρέα Πάτση τίθεται το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Μάλιστα, στις πρώτες κινήσεις του αφεντικού της “κυανόλευκης” ΠΑΕ καταγράφονται η πρόσληψη προπονητή, Γιάννη Στεργιόπουλου και της πρώην παίκτριας του Αθηναϊκού Έφης Καζαντζίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τη γενική εποπτεία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, έχει αναλάβει για τη φετινή χρονιά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος θα στηρίξει εξ ολοκλήρου την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η απόκτηση του προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλου καθώς και της Έφης Καζαντζίδου, η οποία θα αποτελέσει μια από τις παίκτριες που θα ενισχύσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Ο έμπειρος Βολιώτης προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της περιοχής. Σε επίπεδο γυναικών ήταν στον Γ.Σ. Βόλου, στην Ανάληψη και στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε επίπεδο ανδρών ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Νίκη Βόλου, στην Ανάληψη, στα Λεχώνια, στον Ίωνα και στην Μεταμόρφωση με την οποία μάλιστα πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Σε ότι αφορά την Έφη Καζαντζίδου, πρόκειται για μία σπουδαία αθλήτρια με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Α1. Η Θεσσαλονικιά πρώην γκαρντ του Αθηναϊκού, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.77μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μέγα Αλέξανδρο, Άρη, SIEMENS, Απόλλων Πτολεμαΐδας, ΠΑΟΚ και Νίκη Λευκάδας, ενώ το φίλαθλο κοινό του Βόλου την έχει δει από κοντά με τα χρώματα του Αθηναϊκού στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις