«Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ, στην ΑΕ Διμηνίου, αλλά και στα δικά μας παιδιά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Σαρακηνού, με την οποία συγχαίρει την ΕΠΣΘ για την τέλεια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου, αλλά και την Α.Ε. Διμηνίου για την κατάκτηση του τροπαίου. Συγχαίρει, δε, τους ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού, καθώς διαφήμισαν τον σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σαρακηνού:…

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να συγχαρούμε την Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ για την κατάκτηση του τροπαίου και ευχόμαστε να συνεχίσουν στο θεσμό σε πανελλήνιο, πλέον, επίπεδο. Καλή επιτυχία και να εκπροσωπήσουν επάξια το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο. Παράλληλα οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στην ΕΠΣΘ για την άψογη, απ’ όλες τις απόψεις διοργάνωση και να την ευχαριστήσουμε που έκανε τον τελικό πραγματική γιορτή του ποδόσφαιρου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους όσοι συμμετείχαμε να το απολαύουμε πραγματικά και να γίνει για όλους μας μια αλησμόνητη εμπειρία.
Τέλος τι να πει κανείς για αυτά τα παιδιά… ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…. Διαφήμισαν το σύλλογο μας με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, αλλά πιο πολύ τους ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά, δημιουργώντας ένα κλίμα οικογενειακό που αναγνωρίζεται ακόμη και από τις αντίπαλες ομάδες. Σ’ αυτό τεράστιο ρολό έχει παίξει ο προπονητής μας κ. Θανάσης Ψαρόμπας, ο οποίος κλήθηκε από την διοίκησή μας να “κολυμπήσει” σε βαθιά και άγνωστα νερά για αυτόν, αλλά όχι μόνο ανταπεξήλθε, αλλά ταυτόχρονα απέδειξε ότι είναι πραγματικό …ΛΙΟΝΤΑΡΙ. Ας ελπίσουμε τη νέα πλέον ποδοσφαιρική χρόνια οι κόποι των ποδοσφαιριστών μας να ανταμειφτούν.
Υ.Γ. Συγγνώμη που στενοχωρήσαμε κανα δυο τρεις κακοπροαίρετους και κακόψυχους και δεν διαλυθήκαμε τελικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις