Μπακάλης: «Καλοί για 60’»


Μοιράσου το άρθρο

 Ικανοποιημένος από την απόδοση του ΓΣΑ εμφανίστηκε στις  δηλώσεις του ο Λάκης Μπακάλης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός της αλμυριώτικης ομάδας δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του μέχρι το 60′ και αυτό που θέλει να βελτιώσει είναι η μεγαλύτερη διάρκεια στον ίδιο ρυθμό. Για τη Νίκη ο Λάκης Μπακάλης τόνισε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία είχε πολύ καλά διαστήματα στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκης Μπακάλη:

«Ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας που μπορέσαμε να δούμε αυτά που θέλουμε αγωνιστικά. Νομίζω μέχρι το 60′ ήμασταν μια αρκετά καλή ομάδα, ξέραμε τι ζητούσαμε στον αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε φάσεις, πιέσαμε ψηλά και είχαμε καλό ρυθμό.

Από εκεί και πέρα η Νίκη μας πίεσε πάρα πολύ, μπορώ να πω ότι εμείς πάθαμε black out, ίσως κουράστηκαν και τα παιδιά. Κάναμε αλλαγές, ξεκουράστηκαν κάποια παιδιά και μπήκαμε ξανά στο ρυθμό και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν, είχαν ρυθμό για την παρούσα φάση. Το αποτέλεσμα δεν το κρίνω εγώ, δεν κρίνω ποτέ τ’ αποτελέσματα των φιλικών. Απλά δεν πρέπει να είμαστε μόνο για 60′ πρέπει να είμαστε για 90′. Αν καταφέρουμε και είμαστε μέχρι το 90′ όπως ήμασταν σαν ομάδα μέχρι το 60′ πιστεύω θα έχουμε ένα καλό αγωνιστικό προφίλ ως ομάδα στο πρωτάθλημα».

Αν είναι έτοιμος ο ΓΣΑ: «Έχουμε ακόμα αδυναμίες και λάθη αγωνιστικά που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τη Νίκη: «Είναι είναι μια καλή ομάδα που είχε πολύ καλά διαστήματα. Αν δεν την προσέξεις, αν δεν τη σεβαστείς, δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα όπως πήραμε εμείς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις