Ματαιώθηκε το μπαράζ – στη Football League Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης


Μοιράσου το άρθρο

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το μπαράζ ανόδου για την Football League ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά την αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Fooball League  και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο κενών θέσεων δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής του μπαράζ καθώς προβιβάζονται στην Β’ Εθνική και οι δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις