Και κέρδισε και άρεσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ Κ20 το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε την αναμέτρηση πολύ δυνατά και στα πρώτα λεπτά έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες αρχικά με δυνατό σουτ του Συράκου στο 5′ το οποίο πέρασε μόλις άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κόλα έπειτα από σέντρα του Νεμπεγλέρα είχε ίδια κατάληξη.

Εν τέλει στο 13′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα από τα δεξιά ο Λόλας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
Ο Αχιλλέας συνέχισε την πίεσή του στο πρώτο μέρος και έχασε ακόμη δύο καλές στιγμές ώστε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα.

Αρχικά στο 25′ ο Βούλγαρης έπειτα από φάση διαρκείας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει μόλις πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κόλα πάτησε περιοχή έκανε και το δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στο 37′ όταν ο Συράκος έκανε το πλασέ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε η ΑΕΛ προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Αχιλλέα όμως οι παίκτες μας συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και έχασαν δύο καλές στιγμές ακόμη όταν αρχικά στο 65′ ο Νεμπεγλέρας έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Χατζής έχασε διπλή ευκαιρία όταν έπειτα από όμορφη πάσα του Καραγκούνη από τα δεξιά αρχικά είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ και το πλασέ του στην επαναφορά είχε την ίδια κατάληξη και έτσι η ομάδα μας πήρε την νίκη με σκορ 1-0.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μάρκου, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Λόλας, Βούλγαρης, Συράκος

Αγωνίστηκαν και οι:
Χάμος, Κούλπας, Οικονόμου, Χατζής, Μπένος, Καραμπίνας, Κατσανάκης, Κομισόπουλος Γιώργος, Καραγκούνης, Παπαδημητρίου, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Δρόσος.

ifarsala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις