Τεσσάρα στο ρελαντί για τον Σαρακηνό με Άρη

Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Σαρακηνός του Άρη Μελισσατίκων σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο της Α’ τοπικής κατηγορίας που διεξήχθη σήμερα το πρωί (8/3, 11:00). Η αναμέτρηση εκτός των τεσσάρων τερμάτων που σημείωσε η ομάδα του Θανάση Ψαρόμπα δεν πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, ο Λευτέρης Δενελέβας μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Άρη από τον Ακτσιαλή. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Ακτσιαλής στο 70′ μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και ασταθή απόκρουση του Κουρίτα. Στο 80′ ο Τζόναθαν Βαΐτσης έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του μετά από ατομική ενέργεια του Κολιαμήτρα ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Δημακόπουλος δύο λεπτά αργότερα
Συνθέσεις
Άρης: Κουρίτας, Καρακάσης (35′ Τσιαντής), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Καψιώτης, Ίμπρα, Γκατζούνας, Μπαρμπούτας, Τσουκαλάς (75′ Βλαχόπουλος), Ζηρδέλης (60′ Τσελεπής).
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Κατής (60′ Μπόρας), Λ. Δενελάβας (65′ Βαΐτσης), Ακτσιαλής (75′ Δημακόπουλος), Κόρμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις