Απόλυτη επιτυχία στη 2η Κολυμβητική Ημερίδα του ΑΣΒ «Υδάτινος Κόσμος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η κολυμβητική ημερίδα του ΑΣΒ «Υδάτινος Κόσμος» την περασμένη Κυριακή, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, με συμμετοχή περισσοτέρων από 140 παιδιών της ακαδημίας, αλλά και για πρώτη φορά μελών των τμημάτων ενηλίκων, όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση…

στην κατάληξη της οποίας το Δ.Σ. συγχαίρει τους προπονητές και τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενώ ευχαριστεί θερμά χορηγούς και συνεργάτες του Συλλόγου. Αναλυτικότερα…

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου η 2η κολυμβητική ημερίδα του Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε γιορτή για την κολύμβηση, στην οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι κολυμβητές του Συλλόγου μας, καθώς για πρώτη φορά κολύμπησαν στο τέλος της ημερίδας και οι ενήλικες κολυμβητές των τμημάτων του Συλλόγου μας, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν!!!
Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 140 μικροί κολυμβητές των ακαδημιών του Συλλόγου, των τμημάτων άθλησης, του τμήματος των επίλεκτων, της προαγωνιστικής και της αγωνιστικής καθώς και 20 κολυμβητές των τμημάτων κολύμβησης ενηλίκων.
Σε ένα σχεδόν γεμάτο κολυμβητήριο, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους κολυμβητές μας, να τους χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουν ολόκληρη τη χρονιά.
Ελπίζουμε η γιορτή αυτή να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους προπονητές για την πολύ καλή δουλειά που επιτελούνε σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, καθώς και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και την άψογη συνεργασία, καθώς και τους επαγγελματίες συμπολίτες μας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας και βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας:
«ΠΡΙΣΜΑ» ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. Θετικών-Θεωρητικών σπουδών για μαθητές γυμνασίου-λυκείου.
«dream soap» ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΑ, ΣΑΠΟΎΝΙΑ www.dreamsoap.gr
«POWERGRAPH» Πρότυπο κέντρο διαφήμισης www.powergraph.eu
«ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» γύψινα, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, χωρισματα, μονώσεις (6945842297)
«NiMDAdynamics» Σπύρου Σπυρίδη 144Β, www.nimdadynamics.com
«ΝΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ» Κλιματισμός >Εμπόριο/ Εγκατάσταση/ Συντήρηση www.nanosair.gr
«ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ» Χατζηκυριακίδης Ι. – Αναγνώστου Ε. Ο.Ε., Αναπαύσεως 32, Ν. Ιωνία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την ΕΨΑ Α.Ε. για την ευγενική της χορηγία με χυμούς και αναψυκτικά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις