Με «Φλίγκολ» επέστρεψε στις νίκες ο ΓΣΑ, 2-0 τον Αχιλλέα

Ο Κώστας Φλίγκος οδηγεί το Γ.Σ. Αλμυρού, που με δύο δικά του τέρματα επικράτησε του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», ο Κώστας Σταματίου πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων.

Το σκορ για τον Γ.Σ. Αλμυρού άνοιξε στο 73′ ο Φλίγκος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή . Ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ στο 81′, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φλίγκος είχε και χαμένο πέναλτι στο 34′, ενώ οι γηπεδούχοι μέτρησαν δύο αποβολές, με τον Μάρκο να αποβάλετε με δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι για το αντικανονικό μαρκάρισμα του στον Κιπτίου και τον Κουρούμαλο με απευθείας κόκκινη στο 78′ για σκληρό τάκλιν στον Κοντοβά.

Διαιτητής: Χ. Μανούρας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Ν. Μανούρας, Ν. Τζανής (Τρικάλων).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Χολέβας (3′ λ.τρ. Καψιώτης), Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (91′ Τσόγκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (70′ Κωτσιαρίδης) Κοντοβάς (83′ Θωμαΐδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κουτσουκέρας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου (88′ Αναγνώστης), Νεμπεγλέρας, Κόλα (72′ Τλούπας), Μανιώτης, Συράκος, Λόλας (55′ Καραγκούνης), Βούλγαρης (69′ Μίχος).

  • 4ος όμιλος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας
  • ΓΣ Αλμυρού
  • Αχιλλέας Φαρσάλων
  • Ρεπορτάζ Αγώνα

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις