Ο Π. Παπαρίζος στον σύλλογο «Αγία Άννα» και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Arsenal Soccer School

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος «Η Αγία Άννα» κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βολιώτη προπονητή Παναγιώτη Παπαρίζο, ενώ ανακοινώνει πως ο Γιάννης Σίμος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της σχολής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:{…}

«Ο αθλητικός σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και προπονητή UEFA A’ κ. Παναγιώτη Παπαρίζο, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκγύμναση και προπόνηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών. Ο κος Παπαρίζος ο οποίος θα πλαισιώνεται από μια αξιόλογη ομάδα προπονητών ορίζεται υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Arsenal Soccer School.

Ανακοινώνεται επίσης ότι τη θέση του τεχνικού διευθυντή της σχολής αναλαμβάνει ο κος Γιάννης Σίμος, πτυχιούχος αθλητικής διοίκησης του Leeds Metropolitan University.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων (πίσω από το super market Carrefour).

Πιστοί στη φιλοσοφία μας “νους υγιής εν σώματι υγιεί” παρέχουμε με την εγγραφή των νεαρών αθλητών στη σχολή μας τον ιατρικό έλεγχο (καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση με την επίδειξη του οικογενειακού βιβλιαρίου υγείας. Επίσης η σχολή μας εξασφάλισε την υποστήριξη του κέντρου φυσικής- ιατρικής αποκατάστασης “Κένταυρος”.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της σχολής καθώς και ο αγιασμός στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club (πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977005782, 6941552181, 6975618683)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις