Δ. Καραγιάννης: “Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής”

«Νιώθουμε την ανάγκη ότι για την φετινή ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε», μ’ αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του βολιώτικου συλλόγου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο Park. Ταυτόχρονα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Καραγιάννης:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κι εγώ νιώθουμε την ανάγκη ότι για την φετινή ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε πως κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας και παραπάνω απ’ αυτό που είχαμε προϋπολογίσει. Το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι φίλαθλοι τους οποίους περιμένω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Όχι όμως ότι έχω παράπονο αλλά θέλω ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση.

Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μία. Εμείς κάναμε την τεράστια προσπάθειά μας την οποία θα χαρακτηρίσω υπέρβαση και ξέρετε πολύ καλά ότι αν είχαμε αναλάβει νωρίτερα τις τύχες της ομάδας, σε κατάλληλη εποχή πέρυσι θα ήμασταν Σούπερ Λιγκ. Αυτό είναι μία απάντηση, σε σχετικά λίγους, που μας κρίνουν και μας κατακρίνουν. Εμείς πιστεύουμε πως η φετινή ομάδα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από τις ομάδες της Β’ Εθνικής και καλύτερη από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Καλώ τους φιλάθλους και πάλι να σταθούν δίπλα στην ομάδα και καλώ όλους τους παίκτες ανεξαρτήτου, ονόματος, ηλικίας και θέσης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις