Πήρε Μπαρμπόσα το Βελούχι

Στο φινάλε της μεταγραφικές περιόδου ο ΑΠΟΚ Βελούχι ένταξε στο δυναμικό του τον Ροντρίγκο Σέζαρ Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα, που αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας με τον Λήλαντα Βασιλικού.

Ο Μπαρμπόσα είναι μεσοπιθετικός και έχει γεννηθεί στις 29/3/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Παραναένσε της πατρίδας του και το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Θρασύβουλου (11 συμμετοχές-1 γκολ). Συνέχισε στον Άρη Βούλας (28 συμμετοχές-7 γκολ) και την Μινωική (11 συμμετοχές-3 γκολ). Το 2011 επέστρεψε στη Βραζιλίακαι έπαιξε στις: Serrano, Sao Jose, Porto SC, Potengi, Conilon, Macae και ξανά στην Potengi. Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα για την ομάδα της Κρήτης Γόρτυς(23 συμμετοχές και 8 γκολ). Πριν τον Λήλαντα(5 γκολ την περίοδο 2016-2017) έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμάτας(14 συμμετοχές-2 γκολ).

«Χάλασε» του Πλιάσσα

Δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Βελουχίου ο Χάρης Πλιάσσας. Η μεταγραφή του από τον Α.Ο. Καρδίτσας ακυρώθηκε, καθώς προέκυψε πρόβλημα με το δελτίο του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμούσε την παραμονή του στο Καρπενήσι.

Πηγή: evrytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις