Προβάρει ενδεκάδα ο Βαζάκας εν όψει Κυπέλλου στο φιλικό με τον Άρη

Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει αύριο Κυριακή (8/9, 19.30) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και το συγκρότημα «Μέλισσες»).

Ο Γιώργος Βαζάκας αναμένεται να παρατάξει τους έντεκα που ξεκίνησαν και στο προηγούμενο φιλικό με τον Λεβαδειακό, προβάροντας την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο Κύπελλο στις 14 ή 15 Σεπτεμβρίου (οι «ερυθρόλευκοι» στις 10/9 μαθαίνουν τον αντίπαλό τους). Μάλιστα, αν… …το βολιώτικο συγκρότημα προκριθεί στη β’ φάση θα χρειαστεί να δώσει και δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (25 ή 26/9), γεγονός που σημαίνει πως δεν πρόκειται να δοθεί άλλο φιλικό ματς.

Υπάρχουν, ωστόσο, προγραμματισμένα δύο φιλικά, με Αστέρα Ριζομύλου εκτός έδρας την Τετάρτη 11/9 (ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά) και με Βατανιακό στις 22 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα αναβληθεί, αν ο Ολυμπιακός ή ο Βατανιακός προχωρήσουν στο Κύπελλο.

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό της Κυριακής και της συναυλίας που θα ακολουθήσει, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στα γνωστά σημεία, ενώ την Κυριακή από τις 2 μ.μ. τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις