Πρόβα …Κυπέλλου με Πιερικό – Εκτός Ακάσου, Σοϊλέδης, Πατσατζόγλου

Το τελευταίο φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις δίνει σήμερα (7/9, 17:30) η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σβορώνου, καθώς στην έδρα (Α’ ΔΑΚ) της κατερινιώτικης ομάδας γίνονται έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα προβάρει εντεκάδα …Κυπέλλου, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ορίστηκαν οι πρώτοι αγώνες του θεσμού. Ο Κορίνθιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ακάσου, που έχει ακόμα ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που κληρονόμησε στο φιλικό με Αναγέννηση, τον Σοϊλέδη, για να μη… …ρισκάρει οποιαδήποτε υποτροπή στον τραυματισμό του στον αγκώνα και τον Πατσατζόγλου που θα παραμείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, μετά από μικροτραυματισμό του στην προπόνηση.

Ο Πάρις Μπακάλης δεν θα χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα, αφού όπως γράψαμε προηγουμένως, το φιλικό αποτελεί πρόβα Κυπέλλου και ο μέσος της Νίκης δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα του θεσμού, λόγω τιμωρίας που τον ακολουθεί από την περσινή σεζόν.

Ο Ριβέρα αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα αν και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των συμπαικτών του, αφού η εβδομάδα που απουσίασε τον κράτησε λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Πιερικός

Ο Πιερικός παρότι δεν έκανε τα μεταγραφικά «μπαμ» της περσινής μεταγραφικής περιόδου, φιλοδοξεί πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα των «ισχυρών», με έπαθλο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Με προπονητή τον Φοιρό οι «Κατερινιώτες» πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους «αθόρυβα» και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε παρουσιάζονται εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά τα πρώτα ανησυχητικά αποτελέσματα, ήρθε η νίκη επί της Κέρκυρας και όλα δείχνουν πως ο Πιερικός θα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στο Βόρειο όμιλο της Football League.

H σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα της Πιερίας στο φιλικό με τους «Φαίακες» ήταν η εξής:

Πατσιογιώργος (65΄Παπατολίκας) Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης (75΄Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης Ν. (65΄Ντόικιτς), Αποστολίδης (75΄Τσιρλίδης), Παπατόλιος, Ιορδανίδης Γ., Κέρι, (75΄Ίτσιος), Μανίκας (65΄Στεφανίδης), Μιχαηλίδης (46΄Καθάριος, 80΄Παπαδόπουλος)

Επιστρέφουν και οι Μπρίτο, Σερέτης και Ελευθεριάδης που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς

Μπλε χρώμα στις κερκίδες…

Στο γήπεδο του Σβορώνου αναμένεται το «παρών» να δώσουν και αρκετοί φίλοι της Νίκης αφού πέρα από τους μεμονομένους που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ., έχει προγραμματιστεί και εκδρομή από τους οργανωμένους οπαδούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις